Procurorii DNA fac percheziții, miercuri dimineața, la sediile Casei de comerț Unirea, companie înființată de Liviu Dragnea și Petre Daea în anul 2018.

Procurorii vizează un prejudiciu de peste 40 de milioane de lei, conform unor surse citate de G4Media. 

Citește și: VIDEO Noi percheziții la clanurile interlope. Două familii, la un pas de un război stradal în Ialomița

Potrivit Agerpres, au loc 60 de percheziţii la persoane din Bucureşti şi din judeţele Ilfov, Ialomiţa, Prahova, Giurgiu, Constanţa, Iaşi, Timiş, Caraş-Severin, Cluj, Bihor, Maramureş şi Arad într-un dosar în care se investighează infracţiuni de abuz în serviciu în perioada 2023- 2024.

Ce este Casa de comerț Unirea

Casa Română de Comerț Agroalimentar – UNIREA SA este o companie națională, înființată în baza unei Hotărârii de Guvern din anul 2018.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Pământul își pierde „semnele vitale”. Experții avertizează că „omenirea atârnă de un fir de păr”: „Ar putea avea loc un colaps”- antena3.ro

Citeste si: Cine este șoferul care a gonit pe contrasens pe Autostrada A7. A primit o amendă usturătoare şi a rămas fără permis- wowbiz.ro

Scopul înființării companiei naționale a fost de a realiza "un mecanism comercial funcțional care să conducă la valorificarea superioară a resurselor și producției agricole naționale putând desfășura complementar și activități conexe în vederea îndeplinirii obiectului principal de activitate".

Activitatea Societății Naționale „Casa Română de Comerț Agroalimentar UNIREA” – S.A constă, în principal, organizarea și desfășurarea comerțului cu ridicata și cu amănuntul, în depozite și magazine specializate, piețe și târguri, cu mărfuri agricole: cereale, legume-fructe, carne, lactate, ouă și altele asemenea, precum și operațiuni de import-export cu această categorie de mărfuri.

În acest scop, Societatea Națională „Casa Română de Comerț Agroalimentar UNIREA” – S.A. organizează rețele proprii de achiziție, procesare primară și industrială, precum și centre logistice, rețele de vânzare în țară și în străinătate.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si