Irinel Columbeanu s-a întors în casa din Izvorani, unde a trăit alături de Monica Columbeanu, care la acea vreme îi era soție, și de Irinuca, fiica lor. Chiar dacă acum trece printr-o perioadă dificilă, fostul milionar și-a amintit cu drag de perioada în care viața lui era cu totul diferită.

Irinel Columbeanu și-a dorit să mai ajungă măcar o dată la „palatul de la Izvorani”,

de care îl leagă foarte multe amintiri.

Citește și: VIDEO- Ieri milionarul în euro, azi la mila prietenilor. Succesul s-a năruit într-o secundă pentru Irinel Columbeanu. „Nu consider că e vreo decădere sau problemă... cred că așa a vrut Dumnezeu”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Mureș a fost decapitată de un camion în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni- wowbiz.ro

irinel columbeanu azil, irinel columbeanu avere, vila de la izvorani

Irinel Columbeanu, după ce a văzut ce s-a ales de casa lui: „O emoție puternică”

Chiar dacă vila arată acum deplorabil, Irinel Columbeanu a fost încercat de multe emoții atunci când a văzut clădirea în care a trăit. În interiorul casei se mai află și acum lucrurile personale. La un moment dat, acesta a observat un tablou cu mama și cu fiica sa, pe care l-a sărutat, scrie WOWbiz . Toată

vizita a fost surprinsă în noul episod din „Fiță cu Adiță”. 

Adiță Voicu: Domnul Columbeanu, am ajuns în fața vilei, care a ars în urmă cu mulți ani, primul sentiment pe care îl aveți când vă uitați?
Irinel Columbeanu: Sentimentul este amestecat, nu-mi pare rău de nimic, dar totuși simt o emoție puternică revăzând niște lucruri care mi-au fost dragi.

Vila din Izvorani a trecut printr-un incendiu devastator în anul 2020. Pagubele au fost foarte importante, fiind estimate la o valoare de 2-3 milioane de euro.

Citește și: Irinel Columbeanu este sfâșiat de dor! Ultima dată când și-a văzut fiica a fost în urmă cu 5 ani: „Tot Monica hotărăște”

irinel columbeanu azil, irinel columbeanu avere, vila de la izvorani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si