Accident mortal pe DN 65A, în zona localității Căldăraru din Argeș. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost lovit în plin de un șofer în vârstă de 49 de ani. Victima nu a supraviețuit impactului.

După accident, șoferul a plecat imediat de la locul impactului, dar s-a întors ulterior.

Citește și: VIDEO Momentul terifiant în care asfaltul se surpă chiar sub picioarele unui copil de 5 ani și a mamei sale! Un angajat la salubritate i-a scos din crater

barbat ucis, accident arges, sofer baut

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cum și-au distrus singuri rușii super-arma secretă în Ucraina- antena3.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu casa bărbatului din Florida care și-a ancorat-o cu curele și cârlige înainte de uraganul Milton- wowbiz.ro

„În cursul serii, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați despre un eveniment rutier, în urma căruia un bărbat a fost acroșat și accidentat de un autoturism, al cărui conducător nu a oprit la locul accidentului, continuându-și deplasarea.

Ulterior, la fața locului s-a prezentat un bărbat de 49 de ani, cu un autovehicul ale cărui caracteristici și avarii corespund aspectelor stabilite din cercetări.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că bărbatul de 49 de ani, din Albota, care conducea un autoturism pe DN 65A, pe raza comunei Căldăraru, circulând din direcția Miroși către Costești, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, a acroșat un bărbat de 79 de ani, din Căldăraru, care se deplasa

pe marginea drumului, în aceeași direcție. În urma accidentului a survenit decesul bărbatului de 79 de ani”, au transmis autoritățile. 

Șoferul care l-a lovit pe bătrân a băut înainte de a se urca la volan 

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și refuzul de la recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, cercetările fiind desfășurate sub supravegherea Pachetului de pe lângă Judecătoria Costești.

Verificările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc, clarificarea stării de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a mai transmis IPJ Argeș

Citește și: Ion a murit pe loc, în mașina făcută praf. Tânărul avea 21 de ani și era subofițer superior: "Angajat modest, disciplinat și un bun profesionist. Drum lin"

barbat ucis, accident arges, sofer baut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si