În anul 1989, Lyle și Erik, în vârstă de 18 și 21 de ani, și-au ucis părinții. Cei doi au recurs la actul macabru după ce toată viața au fost abuzați de cei care i-au adus pe lume.

În anul 1990, după un proces îndelung în care au fost scoase la iveală detalii șocante din viața celor doi frați, Lyle și Erik au fost condamnați la închisoare pe viață.

Povestea celor doi frați a fost ecranizată într-un documentar, iar lumea a devenit profund impresionantă de destinul tragic al acestora. După aproape trei decenii petrecute în spate gratiilor, Lyle și Erik ar putea fi eliberați. În vederea acestei decizii, o audiere ar fi programată pe data de 29 noiembrie, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Citește și: VIDEO Adrian Marțian și-a găsit copiii! Cei trei minori au spus adevărul: "Am ajuns la o mare. Credeam că nu o să te mai vedem niciodată"

Citește și: VIDEO Adrian Marțian și-a găsit copiii! Cei trei minori au spus adevărul: "Am ajuns la o mare. Credeam că nu o să te mai vedem niciodată"

Frații Menendez ar putea fi eliberați din închisoare

Lyle și Erik se află în închisoare din 1996, când au fost condamnați pentru uciderea ambilor părinți. La vremea respectivă, cei doi frați au fost acuzați că și-au împușcat mortal părinții pentru a moşteni averea lor de 14 milioane de dolari. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Citeste si: „Degeaba luăm suplimente”. Combinația de vitamine recomandată de Mihaela Bilic. Ce nu trebuie să lipsească din dieta de sezon- wowbiz.ro

În cadrul procesului, Lyle și Erik au povestit abuzurile la care au fost supuși atât de mamă, cât și de tată, dar judecătorii i-au condamnat pe viață, fără posibilitatea eliberării condiționate.

Peste 30 de rude ale celor doi frați se luptă acum pentru eliberarea acestora. O mătușă susține că Lyle și Erik au fost victime nevoite să acționeze pentru a supraviețui, iar pedeapsa plătită până în prezent este mai mult decât suficientă.

Citește și: VIDEO Serena Williams, operată la gât! Imagini cu sportiva după intervenția chirurgicală: „Am fost îngrozită”

"Pe măsură ce detaliile abuzurilor suferite de Lyle şi Erik au ieşit la iveală, a devenit clar că actul lor, deşi tragic, a fost răspunsul disperat a doi băieţi care încercau să supravieţuiască în faţa cruzimii de nedescris a tatălui lor. Lyle şi Erik au plătit deja preţul, respinşi de un sistem care nu le-a recunoscut durerea", a declarat mătuşa lor Joan VanderMolen. 

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”- antena3.ro

Un rol important în lupta pentru eliberarea celor doi frați îl joacă și producțiile cinematografice despre viața acestora. Este vorba despre serialul Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story și un film documentar, care au fost vizionate de milioane de oameni din întreaga lume. 

Mai mult decât atât, avocații lui Lyle și Erik susțin că au noi dovezi prin care pot arăta abuzurile la care cei doi au fost supuși, de mici copii. Printre acestea s-ar afla și o scrisoare scrisă de Erik unui văr. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si