Fosta logodnică a lui Liam Payne a făcut declarații șocante despre artist. Maya, în vârstă de 23 de ani, a mărturisit că artistul spunea mereu că nu este bine și se gândea mereu că o să moară. Dezvăluirile tinerei au fost făcute într-un podcast, în urmă cu doar două zile. 

Mai mult decât atât, Maya a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Liam după despărțire.

Tânăra a apelat la avocați pentru a reuși să îl țină departe pe cântăreț.

Liam Payne, în vârstă de 31 de ani, a murit pe 16 octombrie, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din Buenos Aires.

Citește și: Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires

Detalii șocante despre Liam Payne, dezvăluite de fosta logodnică: "Se juca cu moartea" 

Înainte cu două zile de moartea lui Liam Payne, fosta sa logodnică dezvăluia detalii șocante despre viața artistului. Tânăra a vorbit, într-un podcast, că Liam Payne vorbea mereu despre moarte și susținea că nu este bine. În calitate de fostă iubită a lui, Maya mărturisește că a încercat să îl ajute, dar Liam a refuzat, potrivit informațiilor transmise de thesun.co.uk.

A fost o dată când am încercat să-i aduc ajutor, dar nu a acceptat. Întotdeauna îmi trimitea mesaje după ce ne-am despărțit, spunea: Nu sunt bine. Întotdeauna se juca cu moartea și spunea: Ei bine, o să mor, nu mă descurc bine. Cunosc stilul de viață pe care îl trăiește și există o zi în care se va întâmpla ceva. Așa că aș fi fost mereu de genul: Ok, el spune aceste lucruri, va trebui să-l ajut pentru că nu voi putea trăi cu mine însumi dacă i se întâmplă ceva,
mărturisea Maya cu două zile înainte ca Liam să moară.

Liam Payne a avut o relație de trei ani cu Maya, un model american, în prezent în vârstă de 23 de ani. Cei doi au încheiat relația în anul 2022, dar Liam a continuat să o caute, în disperare pe fosta logodnică.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Citeste si: „Degeaba luăm suplimente”. Combinația de vitamine recomandată de Mihaela Bilic. Ce nu trebuie să lipsească din dieta de sezon- wowbiz.ro

De când ne-am despărțit, îmi arunca telefonul în aer. Sună întotdeauna de la numere de telefon diferite, așa că nu știu niciodată de unde va veni. Va crea noi conturi icloud pentru iMessage-mi. Este întotdeauna un cont iCloud al naibii de nou. De fiecare dată când văd că apare unul nou pe telefon, îmi spun: Oh, iată-ne din nou, a declarat fosta logodnică a răposatului artist.

Din cauza insistențelor, Maya a fost nevoită să apeleze la avocați și la lege pentru a putea să îl țină departe de ea pe artist.

I-a reținut pe avocații M.C. și D.C pentru a o reprezenta. În acest moment, acesta este singurul ei comentariu despre această problemă, a

spus un apropiat al tinerei.

Citește și: Frații Menendez, la un pas de libertate. În 1996, Lyle și Erik au fost condamnați la închisoare pe viață după ce și-au ucis părinții care i-au abuzat

Liam Payne a murit

Liam Payne

[Sursa foto: Profimedia]

Liam Payne a fost declarat decedat în seara zilei de 16 octombrie 2024, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires. Cântărețul se afla în orașul argentinian pentru turneul lui Niall Horan, fostul său coleg din trupa One Direction.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”- antena3.ro

Cu câteva ore înainte de tragedie, poliția din Buenos Aires a fost chemată la hotel de un membru al personalului care a raportat un „bărbat agresiv care ar putea fi sub influența drogurilor sau a alcoolului”. Până în acest moment, autoritățile nu au declarat nimic cu privire la o legătură între Liam Payne și bărbatul respectiv.

Mai multe persoane din hotel susțin că l-au văzut pe Liam cum și-a spart laptopul și a fost dus înapoi în camera lui de câteva persoane. 

Liam Payne a împlinit 31 de ani în luna august. Celebrul artist a lăsat în urmă un băiețel, pe Bear, care va crește fără tată.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si