Un bărbat a căzut sâmbătă de pe faleza din Constanța, de la aproximativ 4 metri înălțime. Accidentul a avut loc chiar în fața Acvariului de la malul mării.

Mai mulți trecători au văzut tot incidentul și au sunat de urgență la 112. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD. Bărbatul era în stare foarte rea în momentul în care medicii au ajuns la el.

Citește și: Un șofer a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița, la ieșirea din Capitală. Ce au descoperit polițiștii când l-au dus la Institutul de Medicină Legală

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Povestea soților care au dat lovitura cu o afacere cu plante exotice în România. Florida și Mihai cresc măslini și palmieri, la Homorog- antena3.ro

Citeste si: Criminalist la serviciu, consumator și traficant de droguri în timpul liber. Metoda prin care un polițist își fenta colegii- wowbiz.ro

ambulanta, faleza constanta, cazinoul constanta

Bărbatul abia mai respira după căzătură și era inconștient. Cum s-a produs incidentul

În momentul în care salvatorii au ajuns la bărbat, acesta abia mai respira și era inconștient. Omul a fost resuscitat și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța. Bărbatul a fost operat imediat.

„În această după-amiază, am fost solicitaţi să intervenim la o persoană de sex masculin căzută de la o înălţime de aproximativ patru metri, în zona Cazinoului din Constanţa.

La faţa locului ne-am deplasat cu un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie mobilă intensivă, bărbatul fiind resuscitat la faţa locului. Din fericire, a fost scos din stopul cardio-respirator şi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, la Urgenţă, inconştient, fiind predat cadrelor medicale de acolo pentru investigaţii medicale amănunţite”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, Anamaria Stoica.

Oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări în acest caz pentru a determina cu exactitate cum și de ce s-a prăbușit bărbatul în vârstă de 52 de ani.

Una dintre ipoteze este că omul s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut peste balustrada de pe trotuar.

Citește și: A încercat să salveze o oaie, dar a căzut într-o fântână de 12 metri adâncime. Bărbatul din Iași a ajuns de urgență la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si