Close sidebar
Close sidebar

Reactie socanta a Spitalului de Arsi in cazul pacientului cu arsuri pe care umbla viermii: "Astfel de cazuri mai sunt"

Spitalul de Arsi din Bucuresti a oferit o prima reactie, dupa ce un medic a difuzat imagini absolut socante cu un pacient care a suferit arsuri, aratand cum viermii ii circula pe corp, fara ca nimanui sa ii pese.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt imaginile diminetii in Romania, apelul medicului facand inconjurul presei si scotand la iveala monstruozitatea sistemului medical.

Reactia Spitalului de Arsi este de-a dreptul socanta:

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

"Ne trebuie un spital nou. Nu putem asigura conditii. Eu nu pot sa pun aer conditionat, eu sa fac alt spital, eu ca medic, ca purtator de cuvant? Va asigur ca astfel de cazuri exista peste tot in tara. Sunt larve de la o musca. Ce ajutor sa mai cer cand am cerut de mii de ori? Noi nu avem ce face, trebuie sa tratam pacientul in continuare.

Acel pacient a decedat, dar pacientul nu a fost ucis de larve. Acele larve nu omoara pacientul. Nu am negat niciodata conditiile de la noi. Nu eu am spus ca avem conditii ca in Germania, ci fostul ministru, Nicolae Banicioiu. Imaginile au fost date de o colega de-a mea care nu stiu ce face pentru a rezolva situatia. Nu poti sa speli foarte bine zonele, risti sa ramai cu urechile in maini", a declarat Adrian Stanculea, seful sectiei ATI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI