Close sidebar
Close sidebar

Realitatea imaginilor din social media. O vedetă împărtășește adevărul despre pozele ,,perfecte'' din online

Rikki, o vedetă TikTok, a primit aprecieri pentru că a împărtășit mai multe poze cu ea înainte și după postare. Aceasta evidențiază modul în care imaginile ,,perfecte'' de pe rețelele sociale sunt adesea editate.

Alexandra Bercea,

Imaginea needitată a lui Rikki pe care a arătat-o ​​în videoclipul ei TikTok.

[Sursa foto: tiktok.com/@rikkisandhuu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rikki, vedetă TikTok, a încărcat pe pagina sa un videoclip, încercând să demonstreze că rețelele sociale promovează de multe ori imagini false ale realității. Aceasta a primit peste un milion de vizualizări în doar două zile de la publicare. În clip, Rikki arată o imagine ,,perfectă'', iar apoi face publică imaginea originală înainte de a fi editată.

Citeste si: Fanii din TikTok, clienti in local

,,Acest lucru mă ajută mai mult decât știi tu''

După postare, oamenii au reacționat la videoclipul lui Rikki spunând că este foarte curajoasă pentru gestul făcut, iar alții au spus că videoclipul său a inspirat multe persoane.

Un utilizator de pe pagina sa a spus:,, Acest lucru mă ajută mai mult decât crezi tu.''.

Acest videoclip a încurajat mai multe persoane să se accepte așa cum sunt ele, fără să se mai lase infuențate de imaginea perfectă a celorlalți.

Imaginea editată a lui Rikki pe care a arătat-o ​​în videoclipul ei TikTok.

[Sursa foto: tiktok.com/@rikkisandhuu]

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: O vedetă TikTok de 19 ani, ucisă la cinematograf

Videoclipul lui Rikki a primit 200.000 de aprecieri în primele 48 de ore

Videoclipul său pare că a avut mult succes, fiind distribuit de mulți internauți. De asemenea, a avut un mare impact pentru mulți oameni care se lăsau descurajați.

Pe lângă cei care au fost influențați pozitiv, au existat și utilizatori care au acuzat-o pe Rikki de faptul că mereu și-a editat pozele.

Aceasta a răspuns mai apoi: ,,Nu-mi mai editez pozele, ci doar luminozitatea sau saturația. Doar am încercat să arăt că nu trebuie să crezi tot ce vezi pe internet.''

Citeste si: TikTok, crestere fulminanta

Sursa: mirror.co.uk

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI