Anchetatorii vorbesc chiar si de o crima a regelui medicamentelor, care si-ar fi spanzurat sotia, iar mai apoi s-a sinucis. Miliardarul avea 75 de ani, iar sotia sa, 70. Ei au fost gasiti spanzurati in subsolul locuintei lor din Toronto, proprietate in valoare de 5.4 milioane de dolari.

Barry Sherman este fondatorul Apotex Inc.

una dintre cele mai importante companii farmaceutice din intreaga lume, averea sa fiind de aproape 3,2 miliarde de dolari, fiind considerat al saptelea cel mai bogat candian.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Politistii au constatat ca nu exista urme de efractie in locuinta si au spus ca miliardarul si-a ucis sotia intr-un loc din casa, apoi a spanzurat-o si s-a sinucis si el. Ancheta este aspru criticata de catre copiii cuplului care spun ca parintele lor nu ar fi fost in stare de asa ceva.

Ancheta in acest dosar continua si este urmarita indeaproape chiar de catre premierul Justin Trudeau, om al carei campanii electorale a fost intens sustinuta de miliardarul canadian. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si