Close sidebar
Close sidebar

Regina Belgiei, dusa de urgenta la spital. Va suferi o interventie chirurgicala

Palatul Regal al Belgiei a anuntat ca Regina Paola (79 de ani), mama regelui Filip, a fost dusa de urgenta la spital. Aceasta a suferit o fractura de sold in urma unei cazaturi, la mai putin de doua luni dupa ce suverana suferise o fractura vertebrala.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Medicii de la Clinica Universitara Saint-Luc au decis sa o opereze zilele urmatoare  pe Suverana pentru a repara fractura. „Majestatea Sa Regina Paola a cazut si si-a rupt colul femural. Ea va fi operata la Cliniques Universitaires Saint-Luc din Bruxelles”, a indicat intr-o scurta declaratie Casa Regala, fara a oferi alte detalii.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

A suferit recent o fractura vertebrala
Aceasta se afla in recuperare dupa ce a suferit o fractura vertebrala, in urma unei alte cazaturi, la sfarsitul anului trecut, pe 28 decembrie,  si iesise din spital de doar o luna.

Regina Paola se confrunta de mai mult timp cu probleme de sanatate. in septembrie 2015, ea a fost fortata sa respecte o „perioada de repaos total”, Palatul Regal anuntand la acel moment ca regina sufera de aritmie cardiaca.

Regina Paola este sotia regelui Albert al II-lea (81 de ani), care a abdicat in 2013,  in favoarea fiului sau cel mare, Filip. Ea s-a nascut la 11 septembrie 1937 in Italia si este cea de-a sasea regina a belgienilor.

Paola a pastrat titlul de regina.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI