Becali a vorbit despre cum se înțelege cu mama sa și afirmă că deși îl ceartă destul de des, se înțelege bine cu ea și, spunea el: „mama mea și tatăl meu sunt Hristos”.

Citește și: Gigi Becali, reacție de milioane în cazul dopajului Simonei Halep. "Dacă nu-i ia banii, atunci Hai la revedere! Să fie sănătoși cu substanțele lor cu tot!"

Patronul echipei de fotbal FCSB are o familie frumoasă și, de curând, a vorbit și despre relația specială pe care o are cu mama lui. Latifundiarul din Pipera recunoaște că o iubește enorm pe cea care i-a dat viață, chiar dacă aceasta îl ceartă zilnic.

Ce spune Gigi Becali despre persoana care i-a dat viață

Milionarul a făcut mărturisiri emoționante despre femeie care i-a dăruit viață. „Aoleu, vai de capul meu! Mă ceartă în fiecare zi! Orice, nu-i bine, nu-i place nimic! Dragostea mamei e până la 200 de ani, ea mă așteaptă în fiecare zi cu ceai. Mă trezesc la 6 și mă trezesc cu ceaiul făcut. Dau eu găsesc ceaiul, asta înseamnă că ea se trezește la 5. Vă dați seama ce înseamnă dragostea mamei? Mă cicălește, mă înnebunește!”, a declarat Gigi Becali.

Citește și: Gigi Becali aruncă bomba după decesul marelui actor Alexandru Arșinel: „Pierdere? Ce pierdere, tată!?”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Patronul echipei de fotbal FCSB recunoaște că, în fiecare dimineață, mama lui îi pregătește ceaiul. Spune că femeia face acest lucru, înainte ca el să se trezească, fără excepții, zi de zi.

„Mama mea și tatăl meu sunt Hristos. Familia mea normal că o iubesc, dar care nu e cu Hristos n-am ce face. Mă refer la nepoți. Eu încerc să îi întorc. Dacă nu, treaba lor”, spunea, cu ceva timp în urmă, Gigi Becali.

Citește și: „Îmi pare rău pentru el". Gigi Becali, prima reacție după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghekampf. „Îmi era scârbă să-l bat”, spune impresara

Becali a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe ale lui. Afaceristul spunea că și-ar dori foarte mult să se călugărească, chiar dacă soția și fetele lui nu sunt de acord cu o astfel de decizie.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, spunea Gigi Becali.

Citește și: Ce are Gigi Becali în curte! E uluitor! Dumitru Dragomir a făcut dezvăluirea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si