Alexandru Arșinel a pierit joi seară, după o lungă suferință cu boala. Actorul avea 83 de ani și era internat de pe data de 15 septembrie la Spitalul Universitar de Urgenţă București. De aproximativ șapte zile se afla în secția de Terapie Intensivă, a informat conducerea Spitalului Universitar de Urgenţă București.

Citește si: Gigi Becali și-a cumpărat un hotel de cinci stele pe o plajă din România. Vezi unde este stațiunea bogătașilor și ce prețuri au

Gigi Becali a șocat cu părerea sa despre decesul Reginei Elisabeta a II-a, iar acum își oferă opinia în legătura cu moartea lui Alexandru Arșinel.

„Ce să trăiesc eu, ce mă interesează pe mine? Mor oameni mii și mii, în Ucraina, ăia nu mai contează? Pe mine nu mă interesează.

Era o femeie bună, a avut 96 de ani și se mântuiește prin legea firii. Plângi un om care se mântuiește? Nu mă interesează, nu am eu treabă, nu e sângele meu.
Eu nu plâng la înmormântări. Mă rog pentru mântuire. Am și eu momente când mă rog pentru lume și îmi e milă pentru ei.

Ce să stau eu să plâng la oameni străini? Nu mă interesează. Eu așa sunt, nu mă interesează morminte străine”, a

declarat Becali la Pro Arena, după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Ce spune Becali despre pierderea marelui actor Alexandru Arșinel

Omul de afaceri nu face un caz din asta și afirmă că acum în Ucraina se întâmplă adevăratele tragedii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Ce poți să spui când moare un om? Dumnezeu să-l ierte! L-am cunoscut acum mulți ani. Era un om bun, cald, nu se enerva. Voia doar pace! Pierdere? Ce pierdere, tată?

Mor oameni în Ucraina, mor oameni tineri… Ce pierdere? Toți murim mai devreme sau mai târziu. A murit omul, Dumnezeu să-l ierte.
Acum, la revedere! Despre ce vorbim? Asta e viața! Ne ducem toți până la urmă…”, a spus Gigi Becali, potrivit cancan.ro.

Citește si: Nepotul lui Gigi Becali scapă de acuzații

Citește si: Gigi Becali oferă sprijin refugiaților din Ucraina:: "Noi facem fotbal și lumea moare pe străzi?"

Alexandru Arșinel era un mare fan al FCSB. „Cu FCSB, FCSB, da, da. Nu neapărat pentru Gigi Becali. Îl apreciez pentru ceea ce face, a băgat bani mulţi în fotbal. A ridicat mulţi fotbaliști. Îi mișcă, îi ridică… Vă reamintesc că-l apreciez din punct de vedere al investițiilor.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

S-ar fi putut ca, fără investițiile lui Becali, o parte a fotbalului românesc să dispară. Faptul că de undeva au venit niște bani aproape permanent…

Sunt credincios clubului Steaua de fotbal, faptul că şi-a schimbat câteva litere în faţă nu m-a determinat să renunţ… Nu am o pasiune specială pentru fotbalul jucat pe stadionul Steaua. Am o pasiune faţă de jucătorii care au creat.

M-a surprins că foşti colegi de la Steaua nu au putut să-şi dea mâna şi să meargă pe o anumită direcție”, declara Alexandru Arșinel în urmă cu doi ani.

Citește si: Ce are Gigi Becali în curte! E uluitor! Dumitru Dragomir a făcut dezvăluirea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si