Diana Cîțu, iubita lui Remus Truică este însărcinată și îi va dărui un copil omului de afaceri Remus Truică peste mai puțin de o lună. Cei doi au fost, weekendul trecut la mare, iar Diana (32 ani) și-a expus burtica de gravidă la o plajă de fițe din Mamaia. Remus Truică mai are un copil cu Diana Cîțu, născut în 2016. De asemenea, omul de afaceri este tată a două fete gemene din căsătoria cu Irina Truică.

Divorțul celor doi a fost unul cu scandal, însă până la urmă fetele au rămas la mamă.

Citeste si: Remus Truică- condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de influență și spălare de bani

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

În luna iunie, Remus Truică a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru trafic de influență în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa. În același dosar, Prințul Paul al României a primit 3 ani de închisoare cu suspendare iar afaceriștii israelieni Benyamin Steinmetz, Tal Silberstein și Moshe Agavi au fost achitați. Hotărârea a fost luată de Curtea de Apel Brașov și nu este definitivă.

Fost consilier al lui Adrian Năstase, Remus Truică a fost acuzat de DNA că a făcut milioane din afaceri cu statul. El deține o proprietate de lux pe malul lacului Snagov și este văzut doar în locații exclusiviste. Afaceristul a devenit celebru în urmă cu aproape un deceniu când celebra interpretă Patricia Kaas a scris în romanul autobiografic că a avut o aventură cu un tânăr milionar român.

Textul a fost folosit ca probă în procesul de divorț de către Irina, fosta soție a lui Truică.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si