Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Cele doua foste colege s-au contrat in direct la Realitatea TV, iar spectacolul oferit a fost unul spumos, demn de emisiuni tabloide. Denise Rifai si-a pus invitata in diferite situatii limita cu intrebarile pe care le-a adresat, iar Laura Chiriac a iesit cu greu din corzi. "Eu va stiu o femeie rafinata careia ii plac gentile si pantofii scumpi. Din ce o sa vi le procurati? Din salariul de Primar? Acum, din ce va intretineti? Aveti salariu", a fost intrebarea care a iritat-o initial pe Laura Chiriac. "Momentan sunt platita ca purtatoare de cuvant a ALDE. Nu este o suma fixa, dar este ok. Nu am un salariu stabilit momentan, dar ma ajuta familia.", a replicat candidata ALDE la alegerile locale de la Sectorul 1.

Dialogul a devenit mai acid atunci cand s-a pus problema transportului elevilor catre scoli, transport care in Sectorul 1 nu exista din cauza strazilor inguste dintre blocuri, strazi care nu sunt accesibile mijloacelor de transport in comun.
"O sa gasim o solutie in acest sens. Copiii sunt foarte importanti intr-o familie si facem cumva. Infiintam niste puncte la capatul aleilor, acolo unde bunicii sau parintii ii pot aduce pe micuti la autobuz", a fost abordarea oferita de Laura Chiriac, moment in care a fost atacata dur de catre Denise Rifai:" Dar eu stiu ca dumneavoastra nu aveti copii. E greu sa vorbiti cand nu va confruntati cu problema asta".


In cele din urma, emisiunea a continuat pe un ton mai moderat, dar cele aproape 10 minute de "scandal" au fost de-a dreptul fabuloase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si