Ingrediente:
o conopidă mică
o ceapă medie
4 crenguţe cimbru
4 căţei de usturoi, în coajă
3 linguri ulei de măsline
80 g parmezan ras
sare
piper
Mod de preparare:
Cuptorul se preîncălzeşte la 220 de grade Celsius.
Conopida se curăţă, se spală şi se taie bucheţele.
Bucheţelele se taie felii grosuţe, cam de o jumătate de deget, şi se pun într-o tavă întinsă, tapetată cu hârtie de copt.
Se adaugă ceapa tăiată în sferturi, usturoiul, crenguţele de cimbru, se stropeşte cu ulei de măsline şi se potriveşte de sare şi piper.
Se dă la cuptor 35-40 de minute. Din când în când se întoarce. Când s-a înmuiat conopida, se presară cu parmezan ras şi se întoarce în cuptor încă 10-12 minute, scrie feellikecooking.ro.
Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro