In articol:
Iată cea mai simplă și rapidă rețetă de conopidă pane la cuptor!
Ingrediente- Rețetă conopidă pane la cuptor
- 500 gr conopida
- 3 buc oua
- 150 gr faina
- 200 gr pesmet
- 2 varfuri de cutit sare
- 1 varf de cutit piper
- 1.5
Citeste si: Reţeta de conopidă murată la borcan pentru iarnă
Mod de preparare- Rețetă conopidă pane la cuptor
Mai intai, spalam bine conopida si apoi o desfacem buchetele. Le fierbem in apa cu sare pana se inmoaie putin (cam 5-6 minute).
Apoi, dupa ce conopida s-a fiert, o scoatem din apa si o lasam sa se raceasca un pic.
Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro
Astfel, într-un castron batem ouale cu sare si piper. Luam fiecare bucata de conopida si o dam prin faina, ou si pesmet.
La final, asezam buchetelele de conopida in tava tapetata cu hartie de copt si coacem la temperatura de 180 de grade Celsius timp de 10-15 minute pana se rumenesc.
Citeste si: Când se pune varza la murat? Reţeta secretă a bunicii