Close sidebar
Close sidebar

Reţetă de langoşi cu brânză, smântână şi usturoi ca la mama acasă! Te lingi pe degete!

Această reţetă este delicioasă şi îţi va aduce aminte de gustul copilăriei. Uite cum se prepară.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

Aluat:

200 g faina
130 ml apa calda
8 g drojdie proaspata (1/4 cub)
1 lingurita sare
1 lingurita zahar (daca doriti mai dulce puteti pune mai mult)
ulei pentru uns si prajit

Umplutura:

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

branza sarata

Mod de preparare

Se pune drojdia intr-un bol si se toarna apa (40°C).

Se dizolva drojdia in apa. Se adauga faina, sarea si zaharul. Se amesteca bine.

Citeste continuarea pe Kfetele

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI