Close sidebar
Close sidebar

Revolta a preotilor! Crucea pe care a fost rastignit Iisus, gravata pe capace de canale. Primaria sa le schimbe urgent! "E o profanare"

E strigator la cer, dar am fost in stare sa profanam Crucea Sfanta, pe care a fost rastignit Mantuitorul, spun preotii, maniosi ca insemnul a fost gravat chiar pe capacele de canal! Fara sa vrea, mii de oameni il calca in picioare de ani de zile. Bine ar fi ca primaria sa le inlocuiasca, transmit reprezentantii bisericii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Preacinstita si de viata facatoarea cruce", cum e definita-n biblie, e calcata in picioare in capitala. Insemnul sfant e gravat de doua ori pe capacele de canal cu stema Bucurestiului. O data in mana Sfantului Dimitrie si a doua oara in ciocul acvilei. Pe altele, o gasim chiar si a treia oara, sculptata mare... sa se vada de departe.

Astfel de capace de canal sunt in toata capitala, dar cele mai multe au fost puse in centrul istoric, pe unde trec zilnic mii de oameni. E o profanare, spun preotii, care au cerut primariei inca din 2012 sa le inlocuiasca. Nu s-a intamplat asta.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Diacon dr. Ionut Mavrichi, reprezentantul Patriarhiei Romane,
"Fiecare dintre noi, ca si crestini, ne simtim sensibilitatea lezata cand calcam cu piciorul peste simbolul Sfintei Cruci. Intelegem si apreciem, pe de alta parte, ca in heraldica municipalitatii nu lipseste crucea, dar trebuie mai multa atentie cand organizam un este ea afisata"

In vreme ce bucurestenii cu frica de Dumnezeu promit sa calce de acum incolo numai pe langa capace, altii sunt convinsi ca un pas gresit nu arunca pe nimeni in... iad!
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI