Un tanar a mers la spital pentru a-si vizita tatal internat.Pentru ca ora la care a ajuns el la spital nu era in intervalul stabilit pentru vizite, agentul de paza a refuzat sa-l lase sa intre. De la cearta a fost doar un pas pana la scandal. Agentul a inceput sa-l injure si sa-l loveasca pe tanar.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

„Am fost batut, jignit si nu am fost lasat sa urc la etajul 3, in Spitalul Municipal Campina, sa imi vizitez tatal, care era recent adus de la terapie intensiva, motivul fiind ca nu este ora de vizita desi saloanele erau pline de vizitatori.

Acest agent "director"de spital si-a pierdut controlul, doar pentru ca nu am avut bunul simt sa dau 5 lei spaga, sa pot urca in salon”, a declart victima.

Tanarul agresat a depus plangere penala impotriva agentului de paza, fiind hotarat sa nu lase incidentul fara urmari, potrivit observatorulph.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si