Peste 35.000 de turiști sunt așteptați anul acesta pe litoral în minivacanța de 1 Mai, iar cei mai mulți vor veni ca-n fiecare an în stațiunea Mamaia.

Corina Martin investitor in turism: ,,Având în vedere că deja sunt puse și noile tichete de vacanță pentru anul 2022, numărul rezervărilor este în creștere chiar în aceste săptămâni."

Prețuri ca în plin sezon

În medie, vorbim de scumpiri de 15%, însă în unele cazuri, majorările sunt mult mai mari. O noapte de cazare la un hotel de 4 stele costă mai mult cu o sută de lei anul acesta. Cu alte cuvinte, de 1 Mai se plătesc tarife la fel ca în plin sezon.

Dacă vreți să vă petreceți minivacanța de 1 Mai la malul mării, momentan prețurile sunt accesibile.

Citeste si: VIDEO- Românii vor plăti mai mult pentru a merge în vacanță pe litoral

O camera la un hotel de trei sau patru stele pornește de la 150 de lei pe noapte, iar un apartament în zona Mamaia Nord, lângă cluburile de lux, începe de la 200 de lei pe noapte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Zona centrală a Constanței rămâne în șantier pentru mai bine de un an

Tarifele pot fi și mai mari în stațiunea luxului. De exemplu, la un hotel de patru stele din Mamaia Nord, o noapte costă 250 euro, adică peste 1200 de lei.

Rezervări făcute din timp

Răzvan Dobre, director hotel: ,,În perioada de 1 mai noi avem hotelul rezervat în totalitate chiar cu o luna jumătate înainte, pe la jumătatea lunii Februarie. Ne așteptăm mai ales datorita festivalului care o sa fie în zonă. Noi avem foarte mulți străini în perioada de 1 mai, avem din Anglia, Israel, Dubai."

Citeste si: Festivalul Sunwaves, din nou pe litoral

Pentru sezonul estival, multe hoteluri în parteneriat cu agențiile de turism au decis prelungirea campaniei de “înscrieri timpurii". Aceasta presupune reduceri de până la 35%.

Citeste si: Vremea de Paşte 2022. Ce au anunțat meteorologii?

Turiștii vor mai putea beneficia de astfel de beneficii pana pe 15 Aprilie.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si