UPDATE 21:00: Rezultatele parțiale prezentate de CURS-Avangarde în exit-poll-ul pentru alegerile locale din București, pentru funcția de primar al Capitalei și pentru funcțiile de primar de sector, valabile pentru ora 19.30:  

Primăria Sectorului 1

  1. Clotilde Armand 47%
  2. Dan Tudorache 37,7%
  3. Ioana Constantin 7,5%
  4. Adina Alberts 1,8%
  5. Amalia Nemovici 1,5%
  6. Daniel Bucura 1,5%

Primăria Sectorului 2

  1. Radu Mihaiu 42%
  2. Dan Cristian Popescu 31%
  3. Neculai Onțanu 12,9%
  4. Marian Militaru 5,9%
  5. Florin Manea 2,6%
  6. Ramona Mezei 1,5%

Primăria Sectorului 3

  1. Robert Negoiță 39%
  2. Adrian Moraru 34%
  3. Aurelian Bădulescu 14,1%
  4. Mihail Neamțu 8,1%
  5. Bogdan Brătianu 1,2%

Primăria Sectorului 4

  1. Daniel Băluță 55%
  2. Simona Spătaru 37%
  3. Ștefănel Dan Marin 4,1%
  4. Ovidiu Zară 1,3%

Primăria Sectorului 5

  1. Cristian Băcanu 27,3%
  2. Cristian Popescu Piedone 27,3%
  3. Daniel Florea 24,3%
  4. Marian Vanghelie 14,2%
  5. Cătălin Lucian Iliescu 4%
  6. Ion Valentin Voicu 1,3%

Primăria Sectorului 6

  1. Ciprian Ciucu 48,2%
  2. Gabriel Mutu 35,2%
  3. Ștefan Florescu 7,4%
  4. Tudor Ionescu 2,9%
  5. Anca Bălășoiu 1,4%

ȘtirileKanalD.ro îți prezintă care sunt rezultatele la mult așteptatele alegeri locale din 2020. Vei afla aici cine câștigă în fiecare sector din București, conform Exit-Poll-ului de la ora 21.00, când se închi în mod oficial urnele.

Conform datelor în timp real, care provin pe surse din cadrul partidelor,  analizele pe datele de tip exit-poll  arată că la ora 16.00 candidații PNL au dobândit un avans față de candidații PSD.

Citeste si: Nepoata lui Florin Salam trece prin momente de cumpănă. Adolescenta își adora tatăl

În  Sectorul 1, Clotilde Armand a recuperat și a trecut pe primul loc, iar Dan Tudorache a scăzut sub 40%. Surpriza este Ioana Constantin, de la PMP, care are un scor mai bun decât cel al lui Băsescu.

Citeste si:   Rezultate alegeri locale 2020. Capitala, pe ultimul loc al prezenței la vot din țară. Cine câștigă dacă prezența e mică

La  Sectorul 2, unde favorit era Dan Cristian Popescu, de la PSD, necunoscutul Radu Mihaiu poate produce surpriza, fiind pe primul loc. Neculai Onțanu rupe o parte semnificativă (peste 10%) din scorul PSD.

Citeste si: Nepoata lui Florin Salam trece prin momente de cumpănă. Adolescenta își adora tatăl

Rezultate EXIT POLL ora 16.00

La  Sectorul 3, Robert Negoiță este încă pe primul loc, însă își vede poziția amenințată de Adrian Moraru, candidatul PNL-USRPLUS. Candidatul PSD, Aurelian Bădulescu, este abia pe locul 3.

Citeste si:   Exit Poll ora 09:00 Alegeri Locale. Rezultatele parțiale pe sectoarele din București

Sectorul 4  este singurul sector în care PSD pare sigur de victorie, Daniel Băluță având un avans confortabil față de Simona Spătaru.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Rezultate alegeri locale 2020. Capitala, pe ultimul loc al prezenței la vot din țară. Cine câștigă dacă prezența e mică

O luptă aprigă se dă la  Sectorul 5, unde Daniel Florea și Cristian Băcanu sunt la egalitate, urmați la mică distanță de Piedone. Vanghelie sare și el de 10%.

Citeste si:   Două femei s-au bătut în fața secție de vot! Forțele de ordine au intervenit!

În  Sectorul 6, actualul primar, Gabriel Mutu (PSD), pare că se îndreaptă spre o înfrângere în fața liberalului Ciprian Ciucu, distanța dintre cei doi majorându-se față de ora 12.00.

Ciprian Ciucu a acuzat în timpul zilei că este victima unui atac informatic, declanșat chiar duminică, 27 septembrie, cu ocazia alegerilor locale.

De două ore telefonul îmi este atacat printr-un soft care mă apelează în continuu, cu scopul de a-mi bloca comunicațiile în ziua alegerilor. Această metodă mizerabilă este in arsenalul lui. Nici în ultima zi nu se dezminte. Cineva e disperat! ”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Citeste si: Ministerul de Interne cere prelungirea votului după ora 21.00. Care este explicația

Cine sunt candidații la Primăria Sectorului 1

Actualul primar al Sectorului 1 București,  Daniel Tudorache, are nu mai puţin de 19 contracandidaţi. Cel mai puternic adversar este  Clotilde-Marie-Brigitte Armand  (candidat la primăria Sectorului 1 București din partea Alianţei USR PLUS).  

Citeste si:   Află care este secția ta de votare, unde poți vota la Alegerile Locale 2020

Mai candidează pentru fotoliul de primar al Sectorului 1  Ioana-Felicia Constantin  (din partea PMP),  Adina-Magdalena Alberts  (din partea Alianţei Pro Bucureşti 2020),  Adriana-Cristina Bahmuţeanu  (din partea Partidului Ecologist Român),  Daniel Bucura  (candidat independent) și alții.

Cine sunt candidații la Primăria Sectorului 2

Primarul actual al Sectorului 2 București, Mihai Mugur Toader, nu mai candidează pentru un nou mandat. Din partea PSD a intrat în luptă pentru Primăria Sector 2 viceprimarul  Dan Cristian Popescu . Candidat la primăria Sector 2 București din partea Alianţei USR PLUS susținută de PNL este  Radu Nicolae Mihaiu.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si:   Apocalipsa după OMS: numărul morților de COVID-19 s-ar putea dubla înainte ca vaccinul să fie funcțional

Alți 14 candidați se află pe lista pentru funcția de primar al Sectorului 2, printre care  Neculai Onţanu  (din partea Alianţei Electorală ADER-PPU social-liberal),  Marian Cătălin Militaru  (din partea PMP) sau  Ramona Ioana Mezei  (din partea ALDE).

Cine sunt candidații la Primăria Sectorului 3

Edilul Sectorului 3 București, Robert Negoiță, candidează pentru un nou mandat, de data aceasta din partea Alianţei Pro Bucureşti 2020, după demisia din PSD.

Alți 12 candidați se află pe lista pentru funcția de primar al Sectorului 2. Între aceștia, sunt  Bogdan Valentin Brătianu  (din partea ALDE),  George Mihail Neamţu  (din partea PMP),  Adrian Moraru  (din partea PNL, susținut de Alianța USR PLUS) sau  Aurelian Bădulescu  (din partea PSD).

Citeste si:   Cine e femeia misterioasă care l-a executat silit pe Dan Diaconescu! Fostul șef al OTV are datorii totale de peste 4 milioane de euro! EXCLUSIV

Cine sunt candidații la Primăria Sectorului 4

La precedentele alegeri locale, în 2016,  Daniel Băluță  a câştigat alegerile, cu peste 39% din voturi, învingându-l pe liberalul Daniel Sava. De data aceasta, contra-candidații lui Băluță sunt opt la număr, pritre care  Zară Ovidiu Dumitru  (din partea Partidului Ecologist Român),  Spătaru Elena Simona  (din partea Alianței Electorale USR-PLUS) sau  Ispas Gabriel-Liviu  (din partea Alianței Electorale PRO București 2020).

Cine sunt candidații la Primăria Sectorului 5

Actualul primar din partea PSD, Daniel Florea, pleacă cu prima șansă în cursa pentru primăria Sectorului 5.

Dintre cei 10 adversari politici, candidații care îi pot pune probleme sunt  Băcanu Cristian-Tudor  (din partea PNL),  Voicu Ion Valentin  (din partea ALDE),  Popescu Cristian Victor Piedone  (din partea Partidului Puterii Umaniste) sau  Vanghelie Marian-Daniel  (din partea Partidului Social Democrat Independent).

Citeste si:   Simona Gherghe a câștigat la Înalta Curte de Casație și Justiție procesul în care era acuzată de defăimare, dar medicul care a dat-o în judecată se duce la CEDO EXCLUSIV

Cine sunt candidații la Primăria Sectorului 6

Actualul primar al Sectorului 6,  Gabriel Mutu, are nu mai puţin de 15 contracandidaţi, cel mai puternic adversar fiind  Ciprian Ciucu  (din partea PNL).

Alte nume intrate în cursa pentru Primăria Sectorului 6:  Florescu Ștefan-Viorel  (din partea PMP),  Bălășoiu Anca-Elena  (din partea Alianței Electorale PRO București 2020),  Ionescu Tudor-Tim  (candidat la Primăria Sectorului 6 din partea ALDE).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si