Ricardo Filip de la „Puterea Dragostei”  se înțelege mai bine ca niciodată cu mama sa. Relația lor mamă-fiu este una foarte solidă. „Deci, astăzi sunt șoferul singurei femei din viața mea...și vreau să vă spun că este un chin să fi șofer pentru că stai foarte mult după femei, să le aștepți, să le iei de la muncă. I-am luat un mărțișor foarte frumos să il ofer acestei femei din viața mea.

Vă doresc o primăvară mirobolantă!”, a zis Ricardo.

ricardo de la puterea dragostei acum
Mama lui Ricardo de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D și-a așteptat mama să iasă de la muncă, apoi i-a oferit flori și un mărțișor în formă de elefant.

„Sărut-mâna, mama mea! Să ai o primăvară frumoasă ca aceste lalele, ce doar au înflorit. Am și eu ceva pentru tine. Desfă, te rog! Să-mi zici cum ți se pare. Ți-am luat un elefant! Știu că ție îți place. Simbolizează noroc, nu? Și eu te iubesc, mami!” a adăugat Ricardo de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini în exclusivitate cu iubitul Roxanei de la „Puterea Dragostei”. Detaliul care i-a dat de gol

Ricardo și Deea de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit după o relație de lungă durată

Ricardo și Deea de la „Puterea Dragostei” și-au zis „adio”, după o relație de aproape doi ani de zile. Cei doi aveau planuri mari de viitor, ba chiar locuiau împreună și aveau un cățel.

Citeste si: Ricardo de la „Puterea Dragostei” a înlocuit-o deja pe Deea. Cine e bruneta care i-a furat inima

Andreea Ardelean a transmis pe contul ei oficial de socializare că ea merită ceva mai bun, iar Ricardo nu va mai găsi niciodată o persoană ca ea. Șatena a mărturisit că i-a suportat foarte multe iubitului său.

Ricardo și Deea de la „Puterea Dragostei” s-au separat, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Citeste si: Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei s-a tunat! Vedeta și-a făcut o nouă intervenție estetică: „Mi-a fost foarte frică, recunosc”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si