Deea de la Puterea Dragoste, replica dură de la fostul ei iubit

Deea și Ricardo au format un cuplu în casa „Puterea dragostei”, dar după un an de relație în afara competiției, aceștia au decis să o ia pe drumuri diferite. Fanilor nu le-a venit să creadă că cei doi îndrăgostiți s-au despărțit, mai ales având în vedere faptul că Ricardo și Deea erau împreună de peste un an de zile și păreau făcuți unul pentru celălalt.

Recent, Deea de la Puterea Dragostei a postat un vlog pe canalul ei de Youtube în care a povestit că fostul ei iubit a înșelat-o, acuzându-l de infidelitate. Ricardo nu a rămas indiferent la vorbele fostei sale iubite și i-a dat replica:

„Eu am preferat in chestia asta sa fac un vlog in care am vorbit despre asta foarte frumos si am preferat să nu spun niciun lucru din intimitatea noastra. Ce a fost între noi rămâne între noi, e lege pentru mine. Ea, în schimb, în afara faptului că a spus niște lucruri care nu sunt adevărate, nu aveau treabă cu noi doi lucrurile alea.

Am văzut și eu vlog-ul, aș putea să spun și eu foarte multe, dar prefer să mă abțin și să o las pe ea să își facă de cap.

Dacă ea, după un an de relație, consideră că așa trebuie să vorbească, înseamnă că am stat cu o persoană care așa a fost tot timpul. O persoană își arată adevărata față după ce iese dintr-o relație. (…) ”, a declarat Ricardo de la Puterea Dragostei, după ce Deea l-a acuzat de infidelitate, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Deea de la „Puterea Dragostei”, mesaj neașteptat de la fostul iubit pe care l-a acuzat că a înșelat-o
Deea de la „Puterea Dragostei”, mesaj neașteptat de la fostul iubit pe care l-a acuzat că a înșelat-o

Citeste si: Cine este noua concurenta de la „Puterea dragostei”? Pe cine a pus ochii, bruneta

Cei doi urmau să se mute împreună

Cei doi foști concurenți Puterea Dragostei se înțelegeau foarte bine, iar la un moment dat au stabilit chiar să se mute împreună în București. Din păcate, însă, destinul i-a separat pe Deea și Ricardo, pentru care acum se pare că nu mai există nicio șansă de împăcare. Ricardo a fost dezamăgit de comportamentul fostei sale iubite, pe care o acuză de faptul că vorbește despre lucruri intime din relația lor, deși ei stabiliseră altceva în privat.

„Caracterul meu nu este în stilul ăsta, să jignesc și din respect pentru abonații mei nu aș vorbi urât despre nimeni sau să arăt unele lucruri care au fost mai nașpa. Prefer să tac, chiar dacă m-au jignit unele persoane din anturajul ei.

Pentru mine e o dezamăgire foarte mare, nu m-aș fi așteptat niciodată. Cât de bune par unele persoane când sunt în relație și își schimbă complet atitudinea când ies din relație. Poate frustrarea își spune cuvântul, în fine… Eram cu Andreea, trebuia să ne mutăm împreună la București și ne-am despărțit și mi s-au stricat toate planurile.

Acum am venit o perioadă la părinți să îmi pun gândurile și în ordine”, a mai afirmat Ricardo de la Puterea Dragostei, într-un vlog postat pe canalul său de Youtube.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Imagini în exclusivitate cu iubitul Roxanei de la „Puterea Dragostei”. Detaliul care i-a dat de gol

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si