In primul rand, ar fi recomandat, ca pentru o asa zi mare, sa se recurga la o rochie pe comanda atat pentru mama miresei, cat si pentru mama mirelui. Pentru ca rochiile sa fie impecabile, cu croieli fine si precise, dar si cu un design potrivit si atragator, va recomandam https://www.croitoriepicasso.ro/rochii-nunta-la-comanda. Croitoria Picasso este cunoscuta in Bucuresti, si nu numai, pentru articolele vestimentare exceptionale pe care le croieste.

Stilistii de aici pot realiza orice, da la rochii de gala si bal, pana la rochii pentru ocazii precum nunti si botezuri sau chiar rochii de mireasa. Croitorii care au experienta de peste 10 ani, avand specializari chiar si la case mari precum Dolce&Gabbana, va propun atat modelele Croitoriei Picasso, cat si creatii unice, noi, elegante si extravagante. Puteti veni cu o idee proprie sau puteti cere ceva care sa se potriveasca intocmai persoanlitatii si siluetei dvs.. Deci, inainte de a trece la alegerea exclusiva a rochiei, alegeti croitoria potrivita. Croitoria Picasso pare a fi locul ideal.

Reguli de stil si tinuta pentru mama miresei

Indiferent de cat de traditionala sau contemporana ar putea fi nunta, purtarea albului ca invitat reprezinta un mare “Nu”, cu exceptia cazului in care mirele si mireasa au mentionat ca isi doresc o nunta “all white” si specifica acest lucru pe invitatie.

Daca mireasa poarta alb, este obisnuit ca ea sa fie singura cu aceasata culoare. In plus, cu o paleta atat de diversificata de culori din care sa alegeti, este usor sa purtati orice alta nuanta diferita de alb si cel mai bine este sa evitati si fildesul, si culoarea sampaniei. De asemenea, nuntile sunt o sarbatoare, asa ca daca puteti, evitati negrul. Multe mame sau soacre poarta negru pentru ca au impresia ca este singura culoare care este potrivita atunci cand treci de o varsta.
Nimic mai fals! Doamnelor, folositi culorile pentru ca sunteti frumoase oricand!

Comunicarea este importanta intre mama si fiica. In mod traditional, mama miresei este cea care isi achizitioneaza mai intai rochia. Conform “regulamentului nuptial”, aceasta este cea care dicteaza subtil ceea ce mama mirelui va purta si nu va purta, deoarece cele doua ar trebui sa fie diferite. De aceea, o buna comunicare intre  dvs. si mama mirelui este importanta pentru a va asigura ca nu veti ajunge sa purtati ceva similar.

Coordonarea este esentiala si nu trebuie trecuta cu vederea! Fiti constiente de culorile si stilurile domnisoarelor de onoare si de mireasa. Cel mai bine este sa nu fie prea asortate, dar unele mirese prefera ca atat mama, cat si soacra sa poarte culori sau stiluri similare petrecerii pentru fotografii de grup coordonate. „Lasa mireasa sa fie ghidul dvs.” ar trebui sa fie o regula simpla pentru culori si stiluri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 

Respectati codul vestimentar! Indiferent de relatia dvs. cu mireasa si mirele, respectarea codului vestimentar si ideea lor pentru ziua cea mare- este esentiala. Daca planuiesc o nunta intr-un loc formal, planificati tinuta in consecinta. Daca este o nunta cu pretentii putine, pe plaja, lasati tema sa va dicteze stilul, tinand cont de codurile vestimentare traditionale pentru rochia de mireasa.

Reguli de stil pentru rochia mamei mirelui

Atat mama miresei, cat si mama mirelui ar trebui sa se simta deosebite si uimitoare in ziua nuntii. Deci, daca sunteti mama mirelui sau mireasa si doriti sa ii alegeti rochia soacrei, cititi mai departe. Asadar, ar trebui sa va asigurati ca mama mirelui arata si se simte extraordinar de bine in rochia aleasa. Cum spuneam, mama miresei este cea care alege prima rochia. Mama mirelui ar trebui sa vada ceea ce va purta aceasta (lungime, culoare, stil) si apoi sa gaseasca ceva similar si sa se simta confortabil.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Evitati clashing-ul de culori sau suprasolicitarea vizuala! Prin coordonarea rochiilor, mama miresei si mama mirelui pot evita alegerea culorilor prea tipatoare sau prea contrastante. Depinde de stilul de nunta, dar pentru o nunta la un restaurant elegant, este sigur ca o rochie formala este ideea corecta. Exista atat de multe optiuni elegante, formale, care sunt atat potrivite, cat si cochete, ce pot fi realizate la Croitoria Picasso. Cand vine vorba de alegerea culorilor, bleumarin este o nuanta mereu populara, fiind indicat sa se strecoare, acolo unde se poate, si cateva nuante de nude. Ca mireasa, ii puteti da idei despre stil, lungime, formalitate si culoare si indreptati-o in directia corecta, dar incercati sa respectati si viziunea pentru tinuta ei, astfel incat sa gaseasca ceva in care sa se simta bine.

 

Pentru a primi si mai multe sfaturi, puteti merge atat cu mama dvs., cat si cu viitoarea soacra la Croitoria Picasso pentru a alege rochiile ce vor fi purtate la nunta. Astfel va veti putea coordona  in stil si in culori, astfel incat rezultatul sa fie doua mame fericite, cochete si frumoase, cu rochii inedite si unice de la Croitoria Picasso, si o nunta de vis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si