Close sidebar
Close sidebar

Român, implicat într-o bătaie în gara din Dusseldorf

Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în gara principală din Düsseldorf.

Stefania Pavel,

Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în gara principală din Düsseldorf.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu mai puțin de 25 de tineri au fost implicați într-un scandal în Gara Centrală din Düsseldorf. În noaptea de duminică, două grupuri s-au atacat cu lovituri și pumni, a declarat, marți, poliția. Când au intervenit ofițerii, violența s-a îndreptat și împotriva lor, conform Stiri Diaspora.

Suspecții au fost arestați

Potrivit poliției federale, grupurile de tineri s-au provocat reciproc de pe două platforme opuse. Mai târziu s-au întâlnit la peronul 11/12. A urmat atacul.

Citește și: Un băiat de 14 ani din județul Constanța a convins și șantajat o colegă cu poze indecente pentru a întreține relații sexuale cu el. Minorul a fost sancționat

otrivit poliției federale, grupurile de tineri s-au provocat reciproc de pe două platforme opuse.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Poliția federală a intervenit și a arestat un agresor”, se arată în comunicatul de presă. Unii călători ar  fi încercat să împiedice arestarea tânărului.

„Ofițerii de poliție federală au amenințat că vor folosi bastoanele și au reușit astfel să țină grupul de oameni departe”, se arată în comunicat. Oficialii de la poliția de stat au susținut desfășurarea poliției federale.

Citește și: Bătaie cu bâte, răngi și furci într-o comună din Olt. Localnicii au fost nemulțumiți de lucrările din zonă

Cinci suspecți au fost arestați. Este vorba despre trei nemți de 18, 19 și, respectiv, 20 de ani, un român, de 16 ani, și un tânăr, de 21 de ani, din Liban.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI