Florin, un tânăr în vârstă de 20 de ani, venea de la o petrecere în momentul în care a fost atacat de mai mulți necunoscuți care l-au ucis în bătaie.

Tânărul în vârstă de 20 de ani era din Vicovu de Sus și se afla la Londra, la muncă, împreună cu un frate de-al său. Florin Pitic se întorcea de la ziua unui prieten din Londra, după miezul nopții, și a fost luat la bătaie în stația de metrou Queensbury.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

În numeroasa comunitate vicoveană aflată la Londra se spune că în mod cert autorii au fost tot români, scrie Monitorul de Suceava. Agresorii au fugit imediat ce tânărul a căzut la pământ.

Presa londoneză a scris câteva rânduri despre crima din stația de metrou. "Ancheta este în curs de desfășurare și în acest stadiu nu au existat arestări. Suntem în faza incipientă a investigației noastre și aș îndemna pe oricine a asistat la ceea ce s-a întâmplat sau la evenimentele care au condus la aceasta să ne contacteze cât mai curând posibil.

Ar putea să dețină informații vitale despre evenimentele tragice", a transmis un oficial al poliției londoneze.

Florin Pitic era cunoscut ca un băiat liniștit, care nu avea conflicte și nici dușmani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si