Close sidebar
Close sidebar

Romanca, arsa de vie in Italia. Ipoteza carabinierilor este halucinanta

Dupa incidentul terifiant de ieri, din orasul Torino, cand un roman a fost batut cu salbaticie si incendiat intr-un parc, o alta tragedie socheaza opinia publica italiana.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ieri seara, la Torvaianica, langa Roma, carabinierii au descoperit in interiorul unei baraci in flacari cadavrul carbonizat al unei femei, scrie ilmessaggero.it, citat de observator.tv.  

Autoritatile fusesera alertate in legatura cu un incendiu intr-o zona marginasa cu via Zara. Ajunsi la fata locului, politistii si pompierii au constatat ca baraca in care locuia o romanca in varsta de 62 de ani luase foc.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Din pacate, femeia a fost gasita carbonizata in interiorul baracii.
Prima ipoteza a anchetatorilor este ca romanca ar fi aprins focul in baraca pentru a se incalzi, ceea ce a dus la tragedie.
 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI