Close sidebar
Close sidebar

Afacerea inedită a unei românce. A dat lovitura peste hotare cu o idee venită în timp ce mânca covrigi la Buzău

O româncă a dat lovitura peste hotare cu o afacere neașteptată. Ideea i-a venit mâncând covrigi la Buzău.

Georgiana Balaban,

Românca care face bijuterii în formă de covrig.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românca se bucură de o afacere de succes  după o idee genială care i-a venit când mânca covrigi la Buzău. Femeia și-a deschis un business în Marea Britanie după ce a pus în practică o idee avută în țara natală.

Citește si: Mini-pepenii verzi de dimensiunea unui ruj: „Încap în geanta de seară a unei femei!"

Smaranda Voican este o creatoare de bijuterii, stabilită în Marea Britanie. Aceasta a venit cu inedită ideea să facă bijuterii din covrigii de Buzău. Femeia a făcut brățări suflate cu aur din covrigii de Buzău.

Covrigi de aur, în Marea Britanie

Smaranda Voican a dat lovitura peste hotare cu niște brățări făcute din covrigi de Buzău. În anul 2020, după ce a terminat studiile de design din Marea Britanie, aceasta a fost invitată la un târg din România.

Ideea i-a venit în timp ce mânca celebrii covrigi de Buzău și a zis că merită încercată.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește si: Ea este femeia care a înghițit un număr record de prezervative cu cocaină. Ce au anunțat anchetatorii

Creatoarea de bijuterii a devenit renumită după ce și-a pus ideile în aplicare. Ea a folosit rășina, pe care a acoperit-o cu un strat de cupru, iar covrigii care constituie brățara în sine, au fost suflați cu aur. Smaranda a făcut în total 5 brățări, dintre care a vândut două în Marea Britanie.

Ea spune că reacția publicului a fost una foarte bună.

Citește si: Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce planuri de viitor are. Diva vrea să se extindă pe plan profesional

„M-am gândit că ar fi foarte ok să produc ceva care are legătură cu tradiția locală, cultura. Avea sens, avea sens să vin în ţară, să prezint ceva care chiar are legătură cu România.

Am cumpărat la un moment dat o pungă de covrigi de Buzău şi, probabil, stând, mâncându-i, văzându-i, ideea s-a format organic. Reacția a fost foarte bună. Am avut reacție locală, de la oameni din UK sau de la oameni din Europa şi de la oameni din industrie şi mesajul a fost înțeles. Până la urmă, cred că foarte mult dintre noi, ca şi copii, chiar am făcut inconștient treaba asta, punându-ne covrigi de Buzău pe mână. Deci, practic, a venit şi din ideea asta a jocului, a amintirii, a copilăriei”, a declarat aceasta.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește si: Asta înseamnă să fii milionar și să nu îți încapă bagajele în mașină! Sebastian Dobrincu, chemăm ajutoare să-ți închidă portbagajul?| EXCLUSIV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI