In tot acest timp, locatarii au declarat ca au auzit diferite sunete din apartament, si ca atunci cand au sunat la usa nu le-a raspuns nimeni, fapt ce le-a intarit si mai mult suspiciunile. Oamenii legii au reusit sa intre in locuinta cu ajutorul pompierilor.

La vederea tabloului sumbru din casa, politistii au fost socati.

Copilul se afla intr-un patut, aproape de cadavrul mamei sale. Potrivit informatiilor furnizate de politisti, dupa efectuarea primelor cercetari, nu s-au gasit urme de abuz pe trupul neinsufletit al tinerei, de doar 26 de ani. Se pare ca femeia nu a fost victima unui act criminal, ci a decedat, cel mai probabil, din cauza unor afectiuni. Cauzele decesului vor fi stabilite cu certitudine, dupa ce se va efectua autopsia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

Medicii ajunsi la fata locului au acordat primele ingrijiri micutului si l-au transportat de urgenta la Spital. Din fericire, copilul se recupereaza destul de bine, are o stare de sanatate buna, iar in curand va putea fi externat, urmand sa fie incredintat unei familii. Autoritatile germane incearca sa ia legatura cu familia romancei, declarand ca demersurile in acest scop sunt destul de dificile.

“Este o situatie care m-a afectat, dar sunt fericit ca baietelul este in viata”, a marturisit Ulf Hürtgen, primarul din Zülpich.
Vecinii au spus ca romanca avea o sanatate destul de precara si ca au anuntat politia inca de marti. Oamenii au insistat ca autoritatile sa-i ajute sa intre in apartament, insa nu detineau dovezi care sa demonstreze ca tanara si fiul ei erau in pericol. Oamenii legii au refuzat sa intervina, crezand ca romanca este plecata in tara natala pentru a-si vizita familia.  

Sursa: Blasting News


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si