Potrivit primarului comunei, transportul avea acte perfect legale obținute de la statul italian.

"Familia femeii de 80 de ani din Borșa, care a decedat în Italia confirmată cu coronavirus, a decis să aducă în țară, pe cont propriu, sicriul cu trupul neînsuflețit al acesteia și al surorii sale de 75 de ani, pe care a îngrijit-o. Cele două sicrie au ajuns joi la Borșa, aduse de o firmă de transport de pompe funebre din comună, iar femeile au fost îngropate în cimitir fără preot.

Citeste si: Imaginea incredibilă cu interlopul venit de la Milano care a refuzat autoizolarea, înconjurat de 5 polițiști care stau drepți în fața lui! Geolgău nu se teme de coronavirus: „Fratili tău se simte bine şi-l doare la pendulă”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Transportul avea acte perfect legale obținute de la statul italian, care au permis să fie duse sicriele sigilate până în Borșa. Autoritățile române nu au știut nimic despre aducerea acestor sicrie în țară", a spus Timiș, potrivit dcnews.ro.

Edilul dă vina pe statul italian care nu ar fi trebuit să aprobe repatrierea celor două sicrie în România.
Șoferul a plecat luni spre Italia, fără să anunțe Direcția de Sănătate Publică sau vreo altă instituție de faptul că urmează să aducă în țară sicriul unui cetățean român decedat din cauza infecției cu coronavirus.

Citeste si: Ce se întâmplă cu biletele cumpărate la spectacolele anulate din cauza epidemiei de coronavirus? Mesajele organizatorilor de evenimente

Reprezentanții poliției de frontieră din Satu Mare spun că nu au avut ce să facă decât să-i permită șoferului de la firma de pompe funebre să intre în țară cu cele două sicrie.
Șoferul dricului este acum în carantină și s-a ales cu dosar penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si