Românii continuă să petreacă minivacanța de Sfânta Maria. Sute de turiști au luat cu asaltul stațiuni le de pe litoralul românesc, unde au putut să se bucure de vremea frumoasă.

Citește și: VIDEO- Băile Felix, stațiunea sold-out. Peste 15.000 de turiștii au luat cu asalt cea mai căutată stațiunea din vestul țării

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Vremea este relativ bună pentru plajă, chiar dacă ziua a început cu vânt puternic. Astăzi, vom avea maxime de 28 de grade cu soare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Noi suntem în Mamaia Nord, o zonă de lux unde vin în special turiștii cu pretenții. Aici în zonă, mare parte dintre șezlonguri și perne sunt rezervate de turiști, iar prețurile variază între 50 și 120 de lei de persoană.

Și mai aglomerat este mai aproape de Năvodari, unde plajele nu sunt lățite iar nisipul e ceva mai fin. Acolo, la ora prânzului cu greu se mai găsesc locuri libere la șezlonguri și la terase.

Este o zonă bună și pentru părinții cu copiii, pentru că apa mării nu este adâncă, iar cei mici se pot juca liniștiți. De asemenea, aglomerat este și în Eforie, Costinești, dar și în Vama Veche.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Turiștii au luat cu asalt Poiana Brașovului

Iar cei care au vrut să aibă parte de mai puțină căldură au ales stațiunile montane.

Mulți au ales să meargă în Poiana Brașov, acolo unde au fost întâmpinați de hotelieri cu diferite bunătăți și activități interactive.

Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Turiștii care au venit în minivacanță în Poiana Brașov au parte de numeroase activități, însă, una dintre preferatele lor este urcarea cu telegondola în vârful masivului Postăvaru. Noi suntem chiar aici la telegondolă. Trebuie să vă spun că prețul unui bilet dus-întors este de 50 de lei, iar o cursă până la cota 1.700 durează în jur de 8 minute.

Odată ajunși sus, turiștii se pot bucura de aerul tare de munte, dar și de priveliștea absolut spectaculoasă asupra Brașovului și a orașelor din jur. Turiștii pot să urce și pe jos, pentru că sunt foarte multe trasee turistice.

A fost amenajat și un traseu de mountain bike pentru turiștii dornici de adrenalină. Iar cei care vor să se relaxeze au parte de foarte multe terapii la centrele de spa și de bălăceală la piscinele interioare și exterioare ale hotelurilor.”, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si