Reporter: O sa va permiteti sa va luati tot ce v-ati propus?

Cumparatoare: Nu, nici intr-un caz.

Reporter: De ce?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cumparatoare: Pentru ca s-au scumpit toate.

"Romania este economia din UE cu cea mai rapida dezvoltare, dar este de neintrecut si in ceea ce priveste un alt indicator, mai putin flatant: privatiunea sociala. Unul din doi romani abia isi permite sa isi incalzeasca locuinta sau sa includa carne ori peste in mesele zilnice" se arata intr-un studiu facut de agentia americana Bloomberg. In prag de sarbatori, din jumatatea saraca, romanii confirma: au bani putini.

Mai instariti, romanii din cealalta jumatate a tarii se plang si ei, dar nu la fel de mult: chiar daca lista lor de cumparaturi e mai lunga, tot le da dureri de cap cand vad ca dupa sarbatori raman cu gaura-n buget. La mijloc, intre cele doua tabere, sunt cei pentru care sarbatorile trec pe nesimtite.

Aceeasi publicatie economica din America mai arata ca romanii acumuleaza datorii la intretinere si la banci, doar ca sa aiba ce pune pe masa. Astfel de probleme nu ar trebui sa existe deloc intr-o societate dezvoltata, noteaza Bloomberg, mai ales intr-una care inregistreaza o astfel de crestere economica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si