Romanița Iovan a decis să-și scoată la licitație mai multe obiecte din garderoba ei, printre acestea afându-se mai multe bijuterii, genți și eșarfe de firmă. Obiectele din colecția Romaniței Iovan sunt parte a unei licitații ample de bijuterii organizate de o celebră firmă specializată în licitații.

În cadrul licitației sunt numeroase bijuterii cu diamante, piatra prețioasă preferată de Romanița Iovan. Cea mai scumpă bijuterie din respectiva galerie este un inel din platină ornat cu diamante și smarald columbian, o piesă de colecție evaluată la 20.000-25.000

de euro.

Citeste si: Adevărata moştenire a Zinei Dumitrescu este o mare gaură financiară! Casa de Modă Venus are pierderi uriaşe! EXCLUSIV

Citeste si: Fiul Romaniţei şi al lui Adrian Iovan e băiat mare. Copilul e copia tatălui său

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Romanița Iovan vinde la licitație obiecte din colecția ei! O eșarfă costă minimum 100 de euro

Licitate sunt multe eșarfe de firmă, toate aparținând Romaniței Iovan, care a mărturisit că are o adevărată colecție acasă.

Prețul unei eșarfe pleacă de la 100 de euro.

Citeste si: Romanita Iovan a fost filmata la protestele din Piata Victoriei de o celebra televiziune araba: „M-am simtit inselata, furata. Trebuie sa-i facem sa inteleaga ca nu suntem marionete!”

“Vara, moda este foarte permisivă. Iar dintre accesoriile acestui sezon, must have-ul este eșarfa, purtată pe cap, la mână sau la geantă, ea este polivalentă, ne putem juca cu culori tari, culori pastel sau cu o singură culoare.

Atunci când vii cu un accesoriu, eșarfă sau bijuterie, deja schimbi outfit-ul”, spune Romanița Iovan în prezentarea privind licitația care va avea loc pe 11 iulie.

Creatoarea de modă, fostă manechin, vinde și câteva bijuterii deosebite, printre acestea o brățară Cartier Trinity din aur, evaluată la 3.000 – 4.000 de euro, dar și un inel din aceeași colecție, al cărui preț este între 500 și 800 de euro. Din aceeași colecție, Cartier Trinity, Romanița Iovan își vinde și o geantă al cărui preț este estimat între 600 și 900 de euro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si