Albert, fiul Romaniţei şi al lui Adrian Iovan, pilotul care murea în accidentul aviatic din Apuseni, are 13 ani şi este leit tatăl său.

Albert şi Adrian Iovan seamănă ca două picături de apă, de la mers, chip, până în cele mai mici detalii.

Tragedia din Apuseni, din 20 ianuarie 2014, l-a lăsat pe Albert orfan de tată, însă mama lui a ştiut să îi ofere tot timpul cea mai bună educaţie.

Albert a studiat dintotdeauna la cele mai bune şcoli din Capitală şi practică mai multe sporturi: scrimă, golf, înot, surfing, ciclism, schi, snowboarding, karate şi echitaţie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu- antena3.ro

Ce s-a întâmplat în Apuseni

Accidentul aviatic din Munţii Apuseni a fost un eveniment care a avut loc la 20 ianuarie 2014, când un avion YR-BNP de tip Britten-Norman BN-2A-27 Islander care executa o cursă umanitară, a executat o aterizare forţată într-o zonă împădurită din Munţii Apuseni la o altitudine de circa 1600 m, lângă satul Petreasa din comuna Horea, situat la limita dintre judeţele Cluj şi Alba.

Avionul, pilotat de Adrian Iovan în calitate de comandant şi Răzvan Petrescu în calitate de copilot, transporta la acel moment o echipă de cinci cadre medicale de la Bucureşti la Oradea. În acest accident au murit comandantul şi studenta la medicină Aurelia Ion, iar pilotul şi cei patru medici au fost răniţi.

sursa foto: Cancan 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si