Close sidebar
Close sidebar

Ronnie O’Sullivan, multiplu campion mondial de snooker, recomanda tuturor sa viziteze Romania: "Este un loc minunat. Poate o sa imi cumpar o casa aici"

Englezul Ronnie O’Sullivan, multiplu campion mondial de snooker, a declarat ca ii place Romania si ca recomanda tuturor cunoscutilor sa viziteze tara noastra.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

El a precizat ca ii place totul si ca si-ar cumpara chiar si o casa aici. Ronnie O’Sullivan se afla pentru a treia oara in Romania pentru a juca snooker.

"Ma bucur sa fiu din nou în Romania, în Cluj, unde sa putem oferi meciuri interesante. Unul dintre lucrurile care îmi place la snooker este ca este un sport care îţi permite sa vizitezi diverse ţari, sa întalnesti diverse culturi si sa joci în faţa fanilor. Nu este vorba numai despre meciuri, ci si despre oamenii pe care îi întalnesti si ţarile pe care le vizitezi. Îmi place în Romania, sunt pentru a treia oara aici, le spun tuturor ca trebuie sa viziteze ţara, este frumos aici, mancarea, cladirile, totul, este un loc minunat. Poate o sa-mi cumpar o casa aici, depinde cat de scumpa ar fi, ar trebui sa castig mai multe turnee”, a spus O’Sullivan, potrivit Mediafax.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ronnie O’Sullivan participa, sambata si duminica, la Cluj-Napoca, la Snooker Titans Trophy Cluj, un patrulater de meciuri demonstrativ de snooker, alaturi de Mark Selby, Steve Davis si Reanne Evans.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI