Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Ce a transmis Rose Marry înainte de a pleca din cadrul emisiunii „Puterea Dragostei”

O concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” a fost eliminată, ieri, 21 martie 2021, din cadrul show-ului televizat. Rose Marry și-a luat adio de la colegii săi.

Georgiana Balaban,

Rose Marry - noua concurentă. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rose Marry de la „Puterea Dragostei” a fost eliminată din casa dragostei de la Kanal D. Bruneta a fost nominalizată de mai mulți colegi de ai săi din cadrul competiției TV.

Citeste si: Mădălina de la Puterea Dragostei a fost cerută în căsătorie de George?! Imaginea care i-a dat de gol pe îndrăgostiți: "Gata, te-a cerut..."

Rose Marry de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Facebook]

Bruneta a plecat în lacrimi din cadrul emisiunii. Aceasta a spus că nu sunt lacrimi de tristețe, ci de fericire că merge acasă pentru că nu și-a găsit liniștea aici.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Mașina de lux a lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” îi joacă feste. Ce a pățit bărbatul

„Sincer, să vă spun, nici nu am comunicat prea mult cu ei. Îmi doresc să ajung acasă mai repede pentru că nu am reușit să rezonez cu ei.

Unele dintre fete știau.” a zis Rose Marry.

Bruneta a părăsit platoul în lacrimi.

„Nu este pentru mine, nu pot! Nu pot să zic că nu-mi place că nu vreau să pun într-o ipostază proastă emisiunea. E frumoasă! Însă ce se întâmplă aici nu e pentru mine! Plâng de fericire pentru că vreau să aleg ce este mai sănătos mental și fizic pentru mine.

Este mai sănătos decât orice competiție. Sunt încarcată emoțional!”, a adăugat Rose Marry de la „Puterea Dragostei”.

Seya, Maria, Marinescu și Romeo- pedepsiți pentru că au încălcat regulile în miez de noapte

Seya, Maria, Marinescu și Romeo de la „Puterea Dragostei” au ieșit noaptea pe cupluri din cadrul platourilor de filmare și au luat cazare la hotel. Cei patru concurenți au încălcat regulile și clauzele emisiunii, așa că au fost nevoiți să plătească consecințele.

Citeste si: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre noua intervenție estetică. „Sunt șocată..!”

Concurenților li s-au tăiat bani din suma alocată traiului zilnic și de asemenea, timp de trei zile nu vor mai avea voie să meargă în casa băieților, iar băieții în casa fetelor.

Cei patru concurenți au acceptat și s-au supus pedepsei oferită de staff.

Citeste si: Marinela de la „Puterea Dragostei” și-a făcut cadou cel mai iubit mărțișor. Tânăra s-a ales cu o pereche de sâni

Favoritul acestei săptămâni este Cristian Comănici. Tânărul a primit cecul în valoare de 1.500 de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI