Close sidebar
Close sidebar

Rusia depăşeşte China ca număr de contaminări cu noul coronavirus

Rusia a anunţat luni că a înregistrat 6.198 de contaminări cu noul coronavirus în 24 de ore, iar bilanţul total a crescut la 87.147 - depăşind astfel bilanţul Chinei, în care a apărut pandemia la sfârşitul anului trecut, relatează Reuters.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bilanţul zilnic al contaminărilor este uşor mai mic decât cel anunţat duminică - 6.361-, a precizat Centrul rus de gestionare a crizelor.

Citeste si: Arafat, despre măsurile de relaxare: Să nu se aștepte lumea că se va reveni la ce a fost înaintea pandemiei

De asemenea, 50 de morţi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, iar bilanţul total a crescut la 794, potrivit Cotidianului Poporului, organul de presă al Partidului Comunist Chinez (PCC, unic)..

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Coronavirusul a răpus al doilea cadru medical din România

Cu un total de 87.147  de contaminări, bilanţul oficial rus îl depăşeşte pe cel prezentat de către autorităţile chineze, potrivit cărora 82.830 de cazuri de contaminare cu coronavirus s-au înregistrat în China continentală de la apariţia epidemiei.

Citeste si: S-a decis! Restaurantele și locurile de joacă rămân închise! News Alert

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI