Astfel, conform datelor publicate in prospectul de vanzare a 6,4% din actiunile pe care FP le detine la Petrom, cele 39 de persoane din conducerea Petrom, singurul producator local de petrol si gaze, au impartit anul trecut 54 de milioane de lei, adica aproximativ 26.000 de euro lunar.

“Remuneratia membrilor directoratului si a directorilor care raporteaza membrilor directoratului, platita de societate consta intr-o indemnizatie lunara fixa, bonusuri si alte beneficii, incluzand beneficii in natura.

Suma totala a remuneratiei si a altor beneficii, inclusiv beneficiile in natura platite de societate in 2015 in beneficiul membrilor directoratului si a directorilor care raporteaza membrilor directoratului, in mod colectiv ca si grup pentru activitatile prestate pentru societate in toate functiile se ridica la valoarea de 54 de milioane de lei”, se arata in documentul FP, citat de zf.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si