Close sidebar
Close sidebar

S-a despartit Petru Mircea de iubita "blonda"? E pentru prima data cand el a vorbit deschis despre acest subiect - "E cel mai important lucru pentru mine"

Sunt cinci ani de cand "fata cu parul de foc" a trecut in nefiinta si de cand scandalurile se tin scai de fostul ei sot, Petru Mircea. Ei bine, ultimele dezvaluiri despre "Puiu" sunt legate de idila pe care acesta a avut-o cu o tanara de 23 de ani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform celor de la botosaneanul.ro, cantareata de muzica populara i-ar fi dat papucii lui Petru Mircea. Informatiile sunt ca Geanina Manea a fost cea care a spus STOP, iar zvonurile par a fi confirmate de declaratia evaziva a lui Petru Mircea. "Viata mea personala ma priveste doar pe mine. Nu doresc sa fac comentarii in astfel de situatii. Vreau sa imi vad linistit de viata mea si sa ma dedic in totalitate educatiei copilului. Asta e cel mai important lucrur pentru mine", a spus vaduvul Madalinei Manole.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

In urma cu aproximativ doi ani, Petru Mircea a mai dat o sansa dragostei. Cu toate ca a fost pus la zid de toata lumea Petru Mircea s-a iubit pana de curand cu o tanara cantareata de muzica populara extrem de apreciata de catre cei din bransa, Geanina Manea, in varsta de 23 de ani. Daca la inceput idila dintre Petru si Geanina a fost un singur zvon, prietenii au fost cei care i-au dat de gol pe cei doi si au facut dezvalurile cu pricina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI