Deținutul și-a pus capăt zilelor spânzurându-se în propria celulă. La fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, dar nu a mai putut fi resuscitat.

Un deținut s-a spânzurat în celulă, în Penitenciarul Târgu Jiu

Constantin Șchiopan se afla în închisoare după ce a încercat să-și omoare soția. Bărbatul, chinuit probabil de remușcări, a decis să se spânzure.

Citeste si: Un tânăr din Iași și-a înscenat propria tâlhărie. Care este motivul pentru care a făcut asta

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 

„Miercuri, 13.03. 2019, personalul medical al PenitenciaruluiTârgu Jiu a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deţinut care a săvârşit un act de suicid prin spânzurare, în camera de deţinere. Au fost aplicate manevre de resuscitare până la sosirea echipajului Serviciului de Ambulanta Tg Jiu care a preluat procedura, însă în ciuda eforturilor depuse, a fost constatat decesul la ora 11.40.

În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la informarea: familiei persoanei condamnate, judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor“, au declarat reprezentanții Penitenciarului Târgu Jiu citați de Adevărul.

Citeste si: Un viceprimar din Argeș a legat un câine de mașină și l-a târât așa pe șosea! "Mi-a fost frică de el! Putea să mă muște!"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si