Close sidebar
Close sidebar

S-au casatorit, dar imediat dupa noaptea nuntii s-a intamplat asta - Barbatul e in stare de soc - Cum si-a gasit sotia in pat?

Au trait o poveste frumoasa de dragoste care s-a incheiat cu o nunta exact asa cum si-au dorit, dar nimeni nu prevestea tragedia ce avea sa urmeze in viata acestui cuplu.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Krzysztof Michalowski si Mariola Orzechowska s-au casatorit, dar a doua zi dupa nunta, barbatul si-a gasit sotia moarta in patul lor. Ingrozit, a sunat la medici si de la ei a aflat ca sotia lui ii ascunsese faptul ca suferea de crize epileptice, lucru ce i-ar fi adus decesul.

Medicii au spus ca e posibil ca Mariola sa fi avut o criza epileptica in timpul somnului si de asta a murit.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Desi s-a trezit de mai multe ori in timpul noptii pentru a merge sa il hraneasca pe bebelusul cuplului, barbatul nu a banuit ca ar fi ceva rau cu sotia lui si a crezut ca aceasta doarme.

Politia a declansat si ea o ancheta pentru a afla cu exactitate ce s-a petrecut in acest caz. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI