Vineri dimineata, in jurul orei 4.00, Emilia Bubulac a murit dupa ce facuse un infarct. Desi dusa la spital, artista nu mai putut fi salvata. Ultimii ani au obosit-o pe cantareata de muzica populara in varsta de 60 de ani, insa nici un efort nu era prea mare si nici un concert nu era refuzat, indiferent in ce zona a tarii trebuia sa ajunga. Totul pentru a-i putea oferi sotului sau Basarab ingrijirea de care acesta avea nevoie dupa ce barbatul fusese diagnosticat cu o afectiune grava a inimii.

In ultima saptamana insa, artista si-a inmormantat tatal, iar joi dimineata, dupa ce a plecat la o scurta plimbare cu patrupedul familiei, si-a gasit sotul mort in casa, dupa cum a confirmat si Lucia Bubulac, fosta sotie a lui Catalin Crisan, careia Emilia Bubulac i-a fost matusa.

Era matusa Luciei Bubulac, fosta sotie a lui Catalin Crisan

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Sotul Emiliei, Basarab Bubulac, a murit ieri (joi, 27 iulie). Era un eminent profesor, o persoana discreta, care nu dorea expunere publica. Locuiau in Bucuresti, intr-un bloc din zona 13 Septembrie.

Emilia a iesit joi dimineata, in jurul orei 9.00, sa isi plimbe cainele, iar cand s-a intors si-a gasit sotul cazut in casa. Facuse infarct si murise. S-a speriat, a alertat o vecina si, din fericire, a avut inspiratia sa lase usa intredeschisa, pentru ca si ei i s-a facut rau si s-a prabusit. Era suferinda, urma un tratament, insa socul de a-si gasi sotul mort a fost coplesitor pentru ea”, a povestit Lucia Bubulac pentru Click!

Cei trei copii ai sotilor Bubulac au decis ca parintii lor vor fi inmormantati impreuna, insa nu s-a stabilit inca data.

Emilia Bubulac s-a nascut in comuna Pestisani, sat Borosteni, judetul Gorj, fiind fiica Nataliei si a lui Vasile Gonta. Bunica sa, Ilinca Nicolcioiu, era si ea renumita in zona pentru costumele populare pe care le crea.

 

Libertatea.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si