Salata boeuf. Rețeta corectă pe care puțini o știu. Ingredientul greșit pe care aproape toate gospodinele îl folosesc
Salata boeuf este nelipsită de sărbători de pe mesele românilor. Cu toate acestea, sunt foarte mulți care o prepară greșit. Vă oferim câteva sfaturi prețioase!
Salata boeuf. Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă încep cu multă vreme înainte. Gospodinele întocmesc din timp meniul pentru masa festivă, însă nelipsitul preparat din fața familiei este salata boeuf.
Salata boeuf. Cartofii şi morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vită. Imediat după ce s-au fiert, ingredientele se taie în cubuleţe mici şi se amestecă cu mâna, pentru a putea combina cum trebuie aromele.
Salata boeuf.
Este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei.
Salata boeuf. Adevărul despre cel mai iubit preparat de sărbători. Cât de sănătoasă este? Nutriționistul are răspunsul
Salata boeuf este un fel de mâncare specific sărbătorilor, ea nu lipsește din casele românilor.
Și cum pregătirile de Crăciun au început, nutriționistul Mihaela Bilic ne-a spus cum putem prepara salata boeuf fără a ne pune silueta în pericol.
Salata boeuf. Iată ce scrie medicul pe pagină să de Instagram, unde dăruiește zilnic sfaturi prețioase despre alimentația sănătoasă, fără frustrări.
Când spui “salată” te gândești la ceva dietetic, ușor. Ori salata de boeuf e mai degrabă un fel consistent, complet de mâncare. Și dacă cantitatea nu e simbolică (2 linguri), silueta va avea de câștigat/suferit.
Salata boeuf. Ingredientele sunt simple, hrănitoare: cartofi fierți, morcov, păstârnac, țelină (vă recomand), mazăre, murături și carne. Chiar dacă are “boeuf-ul” în titlu, poate fi făcută și cu carne de pui/curcan, dar și cu plulpă de porc (foarte gustos). De preferat castraveții murați în saramură, nu în oțet, fermentația lactică aduce un plus de savoare și beneficii pentru digestie.
Cartofii fierți și reci au amidon cu absorție lentă și rol prebiotic, iar mazărea e plină de fibre și minerale. De carne nu mai vorbim- sățioasă, cu proteine complete, antianemică și cu calorii negative. Citește mai mult