Close sidebar
Close sidebar

Salata boeuf de Paște. Aceasta este rețeta corectă! Ani la rând, mulți au preparat-o greșit

Salata boeuf este delicioasă și nelipsită de pe mesele de Paște ale românilor. Din păcate, mulți o prepară greșit! Iată secretele salatei boeuf!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Salata boeuf. Mulți prepară, an de an, salata boeuf de sărbători, dar fac o greșeală foarte mare. Carnea de vită este ingredientul care nu trebuie să lipsească din acest preparat. De altfel, e cea care dă tot gustul incredibil de bun!

Unii o prepară cu carne de pui, dar aceasta este extrem de fadă și nu va contribui la savoarea salatei.

Citeste si: Drob de miel. Rețeta veche a lui Radu Anton Roman. Ingredientul secret care îi dă tot gustul!

Salata boeuf. Cartofii şi morcovii se fierb separat. De asemenea, carnea de vită trebuie fiartă bine până când devine moale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Salata boeuf. Toate ingredientele trebuie tăiate cât mai fin, în cubulețe.

Citeste si: Cum se vopsesc ouăle. Greșeala pe care o fac mulți an de an

Rețetă salată de boeuf cu carne de vită

Salata boeuf. Ingrediente:  400 grame carne de vită, 300 grame mazăre fiartă, 12 cartofi, 3 morcovi, o albitură, o ţelină mică, castraveţi muraţi şi gogoşari în oţet, sare, piper, o lingură de muştar, maioneză după gust.

Citeste si: Felicitări Paște Fericit 2020. Imagini cu text: Hristos a Înviat!

Salata boeuf. Mod de preparare:  Cartofii se pun într-un vas la fiert, întregi, în timp ce morcovul, albitura, ţelina și carnea se taie bucăţi și se adaugă ulterior. Se toarnă apa până la jumătatea vasului, urmând să se mai completeze pe parcursul fierberii.

Când legumele și carnea au fiert se scot și se lasă la răcit.

Citeste si: Reteta de Paste: Briose cu banane si nuci

Salata boeuf. Se taie mărunt și se amestecă în castron cu mazărea, maioneza, muştarul, sarea, cimbrul şi piperul, după gust.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI