Close sidebar
Close sidebar

Salata boeuf de Paște. Aceasta este rețeta corectă! Ani la rând, mulți au preparat-o greșit

Salata boeuf este delicioasă și nelipsită de pe mesele de Paște ale românilor. Din păcate, mulți o prepară greșit! Iată secretele salatei boeuf!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Salata boeuf. Mulți prepară, an de an, salata boeuf de sărbători, dar fac o greșeală foarte mare. Carnea de vită este ingredientul care nu trebuie să lipsească din acest preparat. De altfel, e cea care dă tot gustul incredibil de bun!

Unii o prepară cu carne de pui, dar aceasta este extrem de fadă și nu va contribui la savoarea salatei.

Citeste si: Drob de miel. Rețeta veche a lui Radu Anton Roman. Ingredientul secret care îi dă tot gustul!

Salata boeuf. Cartofii şi morcovii se fierb separat. De asemenea, carnea de vită trebuie fiartă bine până când devine moale.

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Salata boeuf. Toate ingredientele trebuie tăiate cât mai fin, în cubulețe.

Citeste si: Cum se vopsesc ouăle. Greșeala pe care o fac mulți an de an

Rețetă salată de boeuf cu carne de vită

Salata boeuf. Ingrediente:  400 grame carne de vită, 300 grame mazăre fiartă, 12 cartofi, 3 morcovi, o albitură, o ţelină mică, castraveţi muraţi şi gogoşari în oţet, sare, piper, o lingură de muştar, maioneză după gust.

Citeste si: Felicitări Paște Fericit 2020. Imagini cu text: Hristos a Înviat!

Salata boeuf. Mod de preparare:  Cartofii se pun într-un vas la fiert, întregi, în timp ce morcovul, albitura, ţelina și carnea se taie bucăţi și se adaugă ulterior. Se toarnă apa până la jumătatea vasului, urmând să se mai completeze pe parcursul fierberii.

Când legumele și carnea au fiert se scot și se lasă la răcit.

Citeste si: Reteta de Paste: Briose cu banane si nuci

Salata boeuf. Se taie mărunt și se amestecă în castron cu mazărea, maioneza, muştarul, sarea, cimbrul şi piperul, după gust.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI