In articol:
Salata boeuf. Mulți prepară, an de an, salata boeuf de sărbători, dar fac o greșeală foarte mare. Carnea de vită este ingredientul care nu trebuie să lipsească din acest preparat. De altfel, e cea care dă tot gustul incredibil de bun!
Citeste si: Drob de miel. Rețeta veche a lui Radu Anton Roman. Ingredientul secret care îi dă tot gustul!
Salata boeuf. Cartofii şi morcovii se fierb separat. De asemenea, carnea de vită trebuie fiartă bine până când devine moale.
Salata boeuf. Toate ingredientele trebuie tăiate cât mai fin, în cubulețe.
Citeste si: Cum se vopsesc ouăle. Greșeala pe care o fac mulți an de an
Rețetă salată de boeuf cu carne de vită
Salata boeuf. Ingrediente: 400 grame carne de vită, 300 grame mazăre fiartă, 12 cartofi, 3 morcovi, o albitură, o ţelină mică, castraveţi muraţi şi gogoşari în oţet, sare, piper, o lingură de muştar, maioneză după gust.
Citeste si: Felicitări Paște Fericit 2020. Imagini cu text: Hristos a Înviat!
Salata boeuf. Mod de preparare: Cartofii se pun într-un vas la fiert, întregi, în timp ce morcovul, albitura, ţelina și carnea se taie bucăţi și se adaugă ulterior. Se toarnă apa până la jumătatea vasului, urmând să se mai completeze pe parcursul fierberii.
Citeste si: Reteta de Paste: Briose cu banane si nuci
Salata boeuf. Se taie mărunt și se amestecă în castron cu mazărea, maioneza, muştarul, sarea, cimbrul şi piperul, după gust.