Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Așadar, pe 14 octombrie avem eclipsă de soare.”

Andreea Dincă, astrolog: „Da, sâmbătă seară ne bucurăm de eclipsă de soare inelară, când luna acoperă mare parte din soare, iar pe cer se formează un inel de foc, iar acest inel de foc este un simbol al creației. Se distruge ceva, se eliberează pentru a face loc noului.

Reprezintă schimbări foarte mari la scară largă și global, dar și în interior. Eclipsele sunt precum un combustibil pentru misiunea noastră, pentru evoluția noastră, sunt portaluri de transformare și de trezire spirituală. Se vor trezi foarte mult, dar, în special, vor fi puse sub lupă relațiile. Pentru că este o eclipsă în Balanță, zodia are legătură cu relațiile. Astfel, pe scenă sunt relațiile de toate tipurile. Vom cântări mai bine relațiile. Venus, care guvernează balanța, la acest moment se află în Fecioară și vom fi înclinați să organizăm, să îmbunătățim relațiile, să facem curat. Vor fi mulți care se vor despărți, alții își vor asuma responsabilități. Se vor deschide către o cale nouă, pentru că eclipsa asta înseamnă: schimbare.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Aș vrea să ne detaliezi pentru fiecare zodie împarte ce ne așteaptă.”

Andreea Dincă, astrolog: „Berbeci au parte de transformări și schimbări pe zona relațiilor, pentru că activează casa a VII-a, care este casa cuplului. Astfel, aceștia pot avea reîntâlniri casnice. Este o eclipsă casnică deoarece are loc foarte aproape de sud. Ei au aici de rezolvat. Unii se împacă, alții se căsătoresc, alții dacă relația nu e corectă vor alege să se despartă.

Taurii au schimbări și provocări pe zona clasei a VII-a, care reprezintă muncă, dar și obiceiurile, rutinele sănătoase.

Poate că e momentul să înceapă o dietă sau să facă puțină curățenie pe la locul de muncă, în relațiile cu colegii și nu numai. Poate să spună da unui job nou, dar atenție eclipsa poate să-i zguduie puțin, adică să aibă loc o situație neplăcută, care să-i împingă de la spate către o cale nouă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La locul de muncă, gemenii au parte de schimbări și răsturnări de situație.

Racii au schimbări pe zona casei a VII-a, care reprezintă casa și familia. Leii sunt foarte creativi la această eclipsă, idei extraordinare pentru că se formează pe casa a III-a, o casă legată de comunicare de idei, dar și legături cu frați.

Fecioarele vor fi foarte fericită cu această eclipsă, deoarece se formează pe clasa a II-a, care este casa banilor. Așadar, vor descoperi talente noi și vor învăța să facă mai mulți bani.

Balanțele sunt vedetele acestei eclipse. Astfel, un nou capitol se deschid pentru ele și aș spune cumva că este un moment de transformare, de a pune semințe, de a schimba total, de a elibera, de a vindeca și de a se deschide către nou.

Scorpionii vor avea activă clasa a XII-a, care este o casă mică.

Au nevoie de mai multă izolare, să se retragă pentru a face planuri, pentru a se elibera și aș da voie să se deschidă unui nou drum.

Săgetătorii au o eclipsă foarte interesantă, deoarece se formează pe casa a XI-a și vizează șanse, dorințe, speranțe și noi prietenii. Ei oricum sunt sociabili. Această eclipsă îi îndeamnă către socializare, către grupuri noi.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Vărsătorii au liber pe casa a IX-a. Au foarte multă energie.

Pentru ultima zodia, pești, avem activă clasa a VIII-a, este o casă puternic transformatoare. Aș spune cumva că au să rezolve cu împrumuturile, cu datoriile, cu anumiți bani la comun. Și zona intimă este scoasă în față. Vor avea foarte multe concluzii și conștientizări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si