Victimele cu varste cuprinse intre 32 si 77 de ani se intorceau de la biserica, cand podetul pe care il traversau s-a rupt, din cauza scandurilor putrede. Din fericire, apa paraului nefiind adanca, nu a existat pericolul de inec, insa victimele s-au ranit in pietrele din albie si au fost transportate la spital.

Trei femei au fost preluate de un echipaj de ambulanta, acestea suferind traumatisme de coloana cervicala, de bazin si abdominale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Politia buzoiana a deschis o ancheta in acest caz. Puntea este singura legatura intre catunul Valea Tisaului si restul comunei, avand o vechime de 50 de ani, timp in care nu s-a intervenit pentru modernizarea si repararea sa, potrivit Opinia Buzau. 

Sursa foto: Opinia Buzau


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si