Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, incendiul a fost sesizat la 112, în jurul orei 00.40.

Citeste si: Interlopul Sile Cămătaru a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare

Citeste si: Rudel Obreja, avertisment teribil pentru România! ”Va fi o adevărată catastrofă anul acesta”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

”La incendiu s-au deplasat de la Detaşamentul Arad 1 SMURD TIM, 1 Smurd PA- Vadimirescu, 3 ASAS, 1 descarcerare mică, 1 AScM S42, 1 autospecială de căutare salvare, 1 APIC cu 2 ofiţeri şi 20 de subofiţeri, iar de la Detaşamentul Ineu s-a deplasat 1 ASAS cu 4 subofiţeri, pompierii militari fiind sprijiniţi de către SVSU Livada cu 1 ASAS şi 20 voluntari. La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la una dintre locuinte. Având în vedere faptul că locuinţele au acoperiş comun, incendiul s-a extins şi la acoperişul locuinţelor vecine”, au transmis reprezentanţii ISU Arad.

Citeste si: Botoșăneanul care la 7 ani cântărea 100 de kilograme a împlinit 19 ani! Cum arată ACUM Gabriel! FOTO

În urma exploziei, un bărbat de 50 de ani a suferit arsuri la nivelul fetei şi al mâinilor, acesta fiind transportat de SMURD la UPU Arad.



Incendiul a fost lichidat la ora 05:20 şi au ars 4 apartamente, au fost afectate alte 2 apartamente. Au ars în total aproximativ 350-400 mp de acoperiş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si