Close sidebar
Close sidebar

Scade pretul la gaze. De azi, consumatorii vor plati cu 3% mai putin

Pretul la gazele naturale pentru consumatorii casnici va scadea in medie cu 3%. Decizia a fost luata in cadrul Comitetului de reglementare ANRE.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Totodată, pentru perioada 1 iulie 2016 – 31 martie 2017, ca valoarea preţului de achiziţie a gazelor naturale din producţia internă pentru clienţii casnici şi producătorii de energie termică, numai pentru cantitatile de gaze naturale utilizate la producerea de energie termică în centralele de cogenerare şi în centralele termice destinate consumului populaţiei, a fost stabilită la 60,00 lei/MWh.

Pentru aprobarea scăderii, comitetul a ţinut cont de menţinerea preţului producţiei interne la acelaşi nivel, de asigurarea consumului clienţilor casnici integral din producţia internă, precum şi de scăderea costului unitar de transport, scrie Mediafax.

Reducerea a fost calculată în funcţie de ponderea de piaţă a fiecărui operator licenţiat.

Măsurile sunt valabile pentru perioada 1 iulie 2016 – 31 martie 2017.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI