Close sidebar
Close sidebar

Scandal de proportii la metrou! Cativa indivizi s-au luat la bataie sub privirile calatorilor ingroziti! Cum s-a ajuns intr-o asemenea situatie este de necrezut!

Femeia care a ucis o tanara de 25 de ani la metrou la sfarsitul anului trecut a fost trimisa astazi in judecata pentru omor calificat. Grav este ca de atunci nimeni nu a luat nicio masura. In aceasta dimineata, doi tineri s-au luat la bataie fara ca cineva sa intervina. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe 12 decembrie, camerele de supraveghere de la statia de metrou Dristor surprindeau un fapt socant: cum o tanara de 25 de ani era impinsa de o femeie in fata unui metrou. Fata a incercat cu disperare sa se ridice insa agresoarea ei, identificata ulterior drept Magdalena Serban, a lovit-o si impins-o inapoi pe linii. Dupa crima, paza de la metrou a fost sporita. O perioada! Patrule de politisti si jandarmi asigurau perimetrul statiilor. Astazi, la statia 1 Mai situatia era cu totul alta.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Iar incidente au tot fost in ultimele 5 luni. Chiar in aceasta dimineata cativa indivizi s-au luat la bataie intr-o garnitura de metrou sub privirile calatorilor.

Putini oameni au intervenit, iar in preajma nu era niciun agent de paza, spune tanarul care a filmat intreaga scena.

Martorul a mers la cea mai apropiata sectie de Politie si a depus o plangere. Reprezentantii Metrorex nu au avut pana acum nicio reactie, iar lipsa celor care ar trebui sa se ocupe de siguranta calatorilor este remarcata imediat de calatori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI