Scandalul a pornit din momentul in care urologul Mugur Riza, cunoscut scandalagiu, a inceput sa dea cu picioarele in usa salii de operatie.

El este medicul urolog Mugur Riza. Un doctor care considera ca regulile din salile de operatii sunt facute pentru altii. Nu putine sunt situatiile in care a intrat in incaperi sterile asa cum a venit de pe strada. Uneori, chiar si in maieu.

Citeste si: Momentul TERIFIANT în care un polițist împușcă un șofer prin parbriz de 15 ori! IMAGINI ȘOCANTE!

Urologul, concediat deja o data de la spital pentru un alt scandal, dar reangajat dupa un proces, nici nu vrea sa auda argumentele colegilor sai. Suparat, se intoarce in sala de operatii pentru inca un schimb de replici.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totul s-a intamplat cu pacientul pe masa. Mugur Riza sustine ca asemenea lucruri sunt normale in salile de operatie si ca intrase doar ca sa ceara o cheie de la un coleg. Argumentele medicului sunt halucinante.

Citeste si: Pedeapsa pe care a primit-o fiul de medic care i-a zdrobit capul prietenului cu un ciocan

Doctorul care conducea interventia chirurgicala spune ca sanatatea pacientului a fost pusa grav in pericol in momentul in care urologul Rizea a inceput sa dea cu picioarele in usa salii de operatie.

Anul trecut, in octombrie, un scandal provocat de acelasi Mugur Riza a intarziat operatia unui bolnav.

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri din CULISELE "Puterea Dragostei". Ce face ea când camerele se opresc și ce spune despre ce se întâmplă în casă. Detalii PICANTE!

Politia l-a amendat atunci, iar la scurt timp a fost concediat.

Medicul Riza a reintrat in functie la inceputul lunii martie si deja conducerea spitalului a primit cateva reclamatii pe numele lui.

De cele mai multe ori insa, doctorul a scapat doar cu un avertisment sau cu o amenda.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si